Προς το περιεχόμενο

Tips για Vista...(μπορεiτε να τα κάνετε ταχύτερα απτα xp!)

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτη που εχω εγω ειναι 698mb... ειμαι στο σωστο δρομο?

Ειναι μονο το Sp1 update και οχι ολο iso.Αν εχεις ηδη εγκατεστημενα windows vista αγγλικα(σε ελληνικα δεν δουλευει ακομα)τοτε εισαι οκ.

Εγω κατεβαζω το full iso με ενσωματομενο sp1:)

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Οχι και καλυτερα να το αποφυγεις για πολλους και διαφορους λογους....

+ 1 και από εμένα πήραμε που πήραμε τα Vista που πρακτικά δεν είναι ακόμα έτοιμα θες και SP1; περίμενε την επίσημη έκδοση.

Δημοσ.

Afou uparxei h beta kai exei auta ta pleonektimata (sun ta oso meiwnektimata afou einai beta) protimw na parw sketo to sp1 kai na to kanw embend monos mou. Pou einai to kako me auto?

Kai egw eimai uper ton final releases kai oxi ton beta

Δημοσ.

Απλα παντα το clean ειναι πολυ καλυτερο απτο upgrade και αφου αλλαζει σχεδον ολα τα αρχεια συστηματος ,τι θα γινει με με τα ηδη εγκατεστημενα προγραμματα?Θα δουλευουν???

Δημοσ.

Εγω έχω μια απορία. Αντε και απενεργοποιήσαμε καποια services και τα vista πανε καλύτερα (οντως).

Αμα βγεί το sp1 (επισημο) θα το περάσουμε από πάνω ετσι;

Μήπως χτυπήσουν κάποια updates λογω των services;

btw για το superfetch αμα εχετε μνήμη 2 GB και πάνω μη το βγάλετε. Οχι μόνο δε κάνει τίποτε, μάλλον πρός το χειρότερο...

Δημοσ.

paidia kapios prepei na kanei enan odigo gia tweaks sta vista,(sta ellinika)

na valei mesa px. pia servise mporoyme na apenergopioisoume kai an ginete na leei kai ti kanei to kathena,kai genika oti alo tweak uparxei gia na doume pos tha ta elafrosoume ligo..

Δημοσ.

Ναι αυτος ο οδηγος χρειαζεται και λεω να το ετοιμασω. Παντως καλο ειναι επειδη αναφερθηκε πολλες φορες να περιμενετε παιδια μονο το επισημοε σερβις πακ της ΜΣ για το λειτουργικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...