Προς το περιεχόμενο

Aek Champion League?

nixtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε από ποιά κανάλια μέσω Internet θα δούμε το ματς της ΑΕΚ την Τετάρτη?Για Βοηθήστε λίγο.

Δημοσ.

Λόγω των υψηλών απαιτήσεων (300.000?)των εταιριών που κατέχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της sevilla, μάλλον δεν θα το δείξει πουθενά.

Διάβασα πως το supersport έκανε βελτιωμένη προσφορά, όχι φυσικα 300.000, και έτσι περιμένουμε να δουμε.

Δημοσ.

χα χα....λεει ο sportfm οτι εκανε παρεμβαση η παε αεκ και ειναι μια ανασα απο τηλεοπτικη μεταδοση.

Δημοσ.

Ta tileoptika tis Sevilla ta exoun 3 etairies kai ginete xamos, opws anafer8ike i pae AEK ekane parembasi kai mallon 8a to deiksei to supersport. Kai sto ekswteriko apo oso ksero den 8a to diksei.

Edw 8a breis pia kanalia sto kosmo to dixnoun, einai keno to pedio ara kanena mexri stgmis. Gia episimo oti kanali na einai apo edw blepeis!!!

http://liveonsat.com/daily.php?start_dd=15&start_mm=08&start_yyyy=2007&end_dd=15&end_mm=08&end_yyyy=2007#

Δημοσ.

Molis anakoinw8ike kai sto site tou supersport. 8a exoume loipon tin eukairia na tin doume aurio apo to SuperSport 1 !!!!

Εσυ εσυ της μοίρας μου γραφτό μου παίρνεις την καρδιά και το μυαλό. Εσύ μου δίνεις λόγο να υπάρχω και μια ζωή την ίδια τρέλα θα'χω. Nαρκωτικά, γυναίκες και λεφτά, τι να σου πούν εσένα ολα'αυτα. ΑΕΚ ολε ολε ΑΕΚ ολε....

Δημοσ.

Ωραια τοτε, ευτυχως στην τσιλια το πηρε :). Εμπρος καλη μου playtv pro...:lol: (Αν κατσει και κανα αποτελεσμα, λεμε τωρα, ολα κυριλε...:mrgreen:)

Δημοσ.

Η αρχαια καρτα TV που εχω, της οποιας το μονο θετικο για το οποιο και τη χρησιμοποιω ειναι οτι με το προγραμμα ccdxp32 μπορεις και βλεπεις supersport και filmnet τσαμπα (σε ανεκτη ποιοτητα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...