Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με modem kai x-box live

zimpilias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα το modem f360 crypto το οποίο και συνέδεσα κατευθείαν στο x-box 360 (χωρίς πρώτα να το δοκιμάσω στο p.c) και ενω δείχνει να είναι όλα σωστά με τις συνδέσεις παίρνει σήμα το x-box 360 αλλά μετά κολλάει και δεν μπαίνει στο x-box live. Τι πρέπει να κάνω ίσως κάποια ρύθμιση στο modem

Δημοσ.
Μόλις αγόρασα το modem f360 crypto το οποίο και συνέδεσα κατευθείαν στο x-box 360 (χωρίς πρώτα να το δοκιμάσω στο p.c) και ενω δείχνει να είναι όλα σωστά με τις συνδέσεις παίρνει σήμα το x-box 360 αλλά μετά κολλάει και δεν μπαίνει στο x-box live. Τι πρέπει να κάνω ίσως κάποια ρύθμιση στο modem

Συγκεκριμένα ston elegxo tou dns mou leei failed.network adapter kai IP address mou leei wired kai confirmed antistoixa. ti prepei na kanw

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει τέτοια επιλογή το XBOX, αλλά μάλλον πρέπει να βάλεις τους dns servers του provider σου.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν έχει τέτοια επιλογή το XBOX, αλλά μάλλον πρέπει να βάλεις τους dns servers του provider σου.

και αραγε ποιους βαζω otenet εχω

Δημοσ.

Στο pc έχεις router ή modem? Αν έχεις router πρέπει λογικά να τους αναφέρει ή στο web interface ή στις ρυθμίσεις του ethernet controller.

Δημοσ.

boreis kai xoris pc na rythmiseis to f360 (kai genikotera ola ta modem pou exoun ethernet), alla apo to menu tou xbox360 network prepei na pas stis rythmiseis PPPoE kai na ftiaxeis ekei ta username/password

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...