3rmis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Θελω να μου θυμισετε,γιατι καποτε το ειχα κανει αλλα τωρα δεν θυμαμαι πως. Θελω να αλλαξω το email που εχει η διευθηνση msn μου διατηρωντας ομως τις υπαρχουσες επαφες.Εχω κοιταξει αρκετα αλλα αδυνατω να θυμηθω πως γινεται. Θελω δηλαδη αντι να ειμαι ο [email protected] να ειμαι ο [email protected]. Θυμαμαι πως οι επαφες δεν χρειαστηκε καν να δεχτουν καποιο invitation απλα με ειχαν οπως παλια,μονο η διευθηνση mail ειχε αλλαξει. Ευχαριστω εκ των προταιρων
Gibs Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Me to msn plus kserw sigoura oti kaneis backup ta contacts sou.Twra den kserw an tin stigmi pou ta kaneis import,tous kanei kai add.Prospathise to omws,mporei kai na ginetai.
3rmis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δες λιγο το msn σου σε παρακαλω και πες μου βημα βημα τι να κανω. Ευχαριστω
Gibs Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Pas sto kentriko parathiro tou msn,Epafes(Contacts)>Apothikeusi epafwn ameswn minimatwn.Ekei tha dimiourgiseis ousiastika ena backup gia twn contacts sou.Meta afou kaneis login sto kainourgio sou account,pas pali sto kentriko parathiro tou msn kai pas Epafes(Contacts)>Eisagwgi epafwn ameswn minimatwn. Elpizw na voithisa,perimenw apotelesmata. =)
kostakiss Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2010 τελικα μετα την εισαγωγη των επαφων στο νεο μειλ ,στελνονται προσκλησεις η οτιδηποτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.