Προς το περιεχόμενο

poio apo ola?!

gplians

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalispera ppl.

thelo na agoraso ena smartphone to opoio anagastika na exei bluetooth + wifi alla kai an dinetai i dinatotita gia gps + radio akoma kalitera.

stin periptosi tou gps den me noiazei na einai ensomatomeno se periptosi pou anevenei to kostos mias kai lisi iparxei meso bluetooth gps me 100 euro.

diladi ena kinito me 200E + 100E bt gps = 300E = kalitero apo ena kinito me 400E (auti vevea einai i gnomi mou alla thelo kai ti diki sas apopsi)

exoume kai leme:

1) HTC S710

isos i 1i mou epilogi mias kai einai mikro kai voliko. arnitiko o 200aris cpu.

2) HTC TyTN

mazi me to S710 einai apo tis protes epiloges mou mias kai einai 3G kai exei kai 400ari cpu.

3) HTC P3300

an kai ligo megalo, ta exei ola. arnitiko i timi tou kai o 200aris cpu.

4) HTC P3600

ligo megalo alla me 3G kai 400ari cpu. arnitiko to an einai xeklidoto to gps. update: einai xeklidoto, me update apo to site tis HTC

5) HTC P4350

kaloutsiko, me siromeno pliktrologio kai 3G, alla me 200ari cpu. mia enallaktiki lisi.

6) HTC P4550

olokliromeni lisi me gps, 3G kai 400ari cpu alla akoma den prepei na exei erthei Ellada.

7) Nokia N95

gia tous logous pou xeroume oloi :-D an kai poli meion i mpataria kai to prob me to Navigator.

thelo ti gnomi sas kai tin protasi sas kirios gia kapoio apo auta pou sas anefera i kapoio me paromoia xaraktiristika.

prota me endiaferei na einai leitourgiko apo oles tis pleures kai meta na ta exei ola. diladi an exei 200ari cpu kai douleuei xoris na kollaei, to protimo apo ena 400ari pou ta kanei ola alla blokarei.

thanx!

Δημοσ.

Καλημέρα,

θα σου πρότεινα καλύτερα το HTC P3300 έχει πιο δυνατή μπαταρία και γνωστό μου πρόσωπο που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ευχαριστημένο πολύ από τις λειτουργίες του και έχει αποδεικτεί σκυλί με τα πεσίματα που έχει φάει. Το 3600 από όσο είδα είναι ακριβώς το ίδιο με την διαφορά στο cpu οπότε δεν θα ήταν καλύτερα το δεύτερο.... Για το Nokia δεν το συζητάμε μακριά μακριά πεταμένα τα λεφτά!!!

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό εννούσα το 3600 επειδή έχει 400 cpu είναι πλέον πολύ καλύτερο από 3300 οπότε καλύτερα να διαθέσεις τα χρήματα σου στο 3600.

Δημοσ.

Αυτές τις ημέρες ψάχνω να πάρω και εγώ κάτι τέτοιο και θα ήθελα να πω ότι δεν είμαι και πολύ ιδικός.Για το λόγο αυτό αν πω κάτι που δεν ισχύει παρακαλώ να με διορθώσετε για να μάθω και εγώ :).

Εγώ σκέφτομαι το HTC S710 για τους λόγους που γράφεις (μικρό και βολικό).

Αν και δεν το ξέρω από κοντά για μένα τα:

(+)

Α. Το ότι δεν έχει touchscreen (είχε η αδερφή μου 1 Qteck με touchscreen που το είχε πάρει πριν 1 χρόνο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα η touchscreen δεν δούλευε καλά και αυτό το διαπίστωσα και εγώ).

Β.Είναι εύχρηστο σαν τηλέφωνο αφού έχει τους αριθμούς από κάτω και έτσι μπορείς να σχηματίσεις έναν αριθμό και να τον καλέσεις άνετα (όχι όπως τα άλλα που έχουν touchscreen και πρέπει να βγάλεις το ξυλάκι και πάτα εδώ πάτα εκεί και άντε να σχηματίσεις τον αριθμό. Εκτός αν δεν το θες για την χρήση αυτήν).Πιστεύω αν είχε και τα δύο θα ήταν το καλύτερο.

Γ. Έχει ένα σχετικά μικρό μέγεθος και μπορείς να το έχεις στην τσέπη σου όπως ένα κινητό.

(-)

Α. Ο επεξεργαστής του (σ' αυτό το θέμα είμαι και άσχετος γιατί δεν ξέρω τι τρέχει και αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να το τρέξει και γι' αυτό θα ήθελα να αναφερθεί σ' αυτό κάποιος που γνωρίζει έτσι ώστε να μάθω και εγώ)

Β. Η μικρή οθόνη που δε σε βοηθάει και πολύ χωρίς να σου βγούνε τα μάτια (αν και αυτό είναι κάτι για τα περισσότερα PDA).

Γ. Η σχετικά μεγάλη του τιμή αφού δίνει το S310 στην τιμή των 250 ευρώ και η διαφορά τους είναι μνήμη ROM, η έκδοση του λειτουργικού , το συρταρωτό πληκτρολόγιο αλλά και το πολύ βασικό ασύρματο δίκτυο.

Δ. Αν το δουλεύεις σαν GPS θα πρέπει να κουβαλάς μαζί σου συν ένα ακόμα αξεσουάρ (την bluetooh GPS κεραία).

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι για να το κάνεις GPS πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος του προγράμματος που θα πρέπει να φορτώσεις εκτός αν το βρεις με τους γνωστούς τρόπους.Απάνω σε αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις να μου πει (αν βάλεις ένα πρόγραμμα με τους τρόπους αυτούς) θα μπορείς να κάνεις update;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...