tip8y Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Πήρα σήμερα το WBR-3460 κι έχω πελαγώσει! Το έχω συνδέσει κανονικά και με το νομο μεσω ethernet στο pc, έχω βάλει τις ρυθμίσεις που λέει στο φοβερό και τρομερό του manual, 8αράκια 35αράκια κτλ, και το λαμπάκι της dsl ούτε καν αναβοσβήνει! Δοκίμασα να κάνω update το firmware, μου λέει το αρχειο δεν είναι σωστό ή κάτι τέτοιο οπότε υποθέτω οτι έχει το τελευταίο. Έχω HOL σύνδεση και με το fritzbox μπαίνω μια χαρά Τι μπορεί να φταίει? Βοήθεια χριστιανοί ::?
tip8y Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μόλις είδα στο κάτω μέρος της συσκευής οτι είναι WBR-3460B, ενώ ξεκαθαρα είχα ζητήσει A και δε μπορούσα να δω τι μοντέλο είναι απ'το κουτί! Τον ***** μετά τον πωλητή του Cosmodata που έχασα σήμερα όλη τη μέρα μου ή δε το *****? Ελπίζω να μη πάω αύριο να το αλλάξω (άλλο κανα 2ωρο χαμένο) και μου κάνουν ιστορίες...
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 tha sto allaxoun.einai ipoxreomenoi efoson ine dikia tous blakia.elpizo nma min exeis petaxei to kouti mono
g_psilos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σε ολους. Εχω το παραπανω router εδω και 2 μερες. Ενω το εχω συνδεσει με ethernet κανονικα στον σταθερο δεν μπορω να μπω ασυρματα απο το laptop. Λεει στο laptop οτι συνδεομαι, ομως δεν ανοιγει σελιδες και μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα: Forbiden You were denied access because: Access denied by access control list. Ψαχνω στις ρυθμισεις ομως δεν μπορω να βρω κατι. Αν καποιος μπορει....help... Ευχαριστω.!
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 kalos irthes sto forum.b.ama thes kano reset sta default me to koumpaki apo piso kai xanasetare to.logika prepei na exeis balei kapoia access listt pou filtrarei tis mac address gia auto den mpeneis.koita sta menu i sto manual pou ta orizeis auta .tha einai sto wireless.
g_psilos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Να 'σαι καλα. Καλως σας βρηκα... Εκανα reset ομως παλι τιποτα. Στις ρυθμισεις του wireless ειναι Enable Wireless Access Point for ALL Wireless stations, οποτε επιτρεπετε να συνδεθει και αλλος... Μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στο laptop? Εχω συνδεθει σε αρυρματο δικτυο και αλλη φορα απο το συγκεκριμενο laptop χωρις να κανω απολυτως τιποτα και ολα δουλευαν κανονικα.
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Να 'σαι καλα. Καλως σας βρηκα...Εκανα reset ομως παλι τιποτα. Στις ρυθμισεις του wireless ειναι Enable Wireless Access Point for ALL Wireless stations, οποτε επιτρεπετε να συνδεθει και αλλος... Μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στο laptop? Εχω συνδεθει σε αρυρματο δικτυο και αλλη φορα απο το συγκεκριμενο laptop χωρις να κανω απολυτως τιποτα και ολα δουλευαν κανονικα. ta ip sto pc sto automato.
poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 mipos kati me tin karta tote?alous drivers?
g_psilos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Μαλλον κατι τετοιο παιζει. Ειναι να του κανω format αυτες τι μερες οποτε θα του βαλω και καινουριους drivers και βλεπουμε. Ευχαριστω για το ενδειαφερον. Καλες γιορτες!!!
vjshadow Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα... Έψαξα μέσα στο μενού του αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι για την ποιότητα της γραμμής μου. Υποτίθεται ότι είμαι στα 20/1 Μbps, αλλά κατεβάζω περίπου με 1,5 ΜΒ/s. Πριν είχα το F200 και μου λεγε attenuation: 12 dB (up) 10 dB (down) περίπου. Περίμενα να παίξω πιο πάνω. Και κάτι άλλο το βάζω PPPoE ή PPPoA και llc ή vc;
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 ναι γιατι σε χαλαει το 1,5 mbyte?πλεον οι περισοτερες εταρειες παιζουν ρρροε με llc
vjshadow Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 ναι γιατι σε χαλαει το 1,5 mbyte? Καλά εννοείται ότι δεν με χαλάει σε σχέση με τα 100 Κβ/s που είχα προηγουμένως, αλλά ως γνωστό είμαστε όλοι λίγο πολύ άπληστοι!!! Ευχαριστώ για την πληροφορία. Ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι στην Altec μέσω ΟΤΕ. Το έβαλα PPPoA - vc πριν δω την απάντηση σου και παίζει. Θα δοκιμάσω και PPPoE - llc. Πιστεύεις ότι θα χω διαφορά σε κάτι;
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 εχω δει σε καποιους providers και σε καποια ρουτερ οταν βαζεις λαθος πρωτοκολλο να σερνεται το συμπαν για αυτο σου ειπα κανε δοκιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.