kst7nas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 γειαααα εχω το νανο 4gb πρωτης γενιας. ειχα περιπου 800 τραγουδια μεσα τα οποια δεν υπηρχαν στο pc οταν εκανα sync αλλα εβγαζε το μηνυμα οτι δεν υπαρχουν κι επελεγα οκ οποτε δε τα εσβηνε καθε φορα που εκανε sync οταν προσθετα νεα κομματια. προχθες προσθεσα στο library γυρω στα 10 νεα κομματια κι εκανα sync. ομως τοτε μεσα στο ipod παρεμειναν καπου 180 κομματια μεταξυ των οποιων και τα νεα 10. που πηγαν ολα τα αλλα κομματια???? ενταξει εαν πανω στη βιασυνη μου δεν ειδα κανενα μηνυμα του στυλ "καποια απο τα κομματια απο το library cοuld not be copied to ipod because they couldnot be found" αλλα το θεμα ειναι οτι ο χωρος ειναι κατειλλημενος! δηλαδη μου εχει μεινει ο ιδιος κενος χωρος με πριν που ειχα 800 τραγουδια! δηλ. τα κομματια χαθηκαν αλλα εξακολουθουν να πιανουν τον ιδιο χωρο! δηλαδη υπαρχουν ακομα στο ιpod?? καμια ιδεα πως μπορω να επαναφερω τα κομματια?
punky Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Ενεργοποίησε το Disk Mode μέσα από τις επιλογές του iTunes ώστε να μπορεί να το δει το σύστημά σου σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Μετά διάλεξε στα folder options την επιλογή Show hidden files/folders. Αν πράγματι υπάρχουν τα τραγούδια μέσα στο ipod θα τα βρεις μέσα σε περίεργα ονοματισμένους φακέλλους, με περίεργα ονόματα στα mp3 files. Κάντα copy paste στο pc σου.
kst7nas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 οταν λες disk mode εννοεις το disk use? το εχω ενεργοποιησει. που ειναι το folder option 'show hidden files' ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.