limez Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Γεια σας παιδια... εψαξα να βρω λυση σε αυτο που θελω να κανω αλλα μαλλον δεν γινετε ή δεν ξερω να ψαχνω εαν γνωριζει καποιως πως να μεταφερω gb απο το σκληρο που τον εχω χωρισει se ubuntu kai xp ας βοηθησει... θελω να μεταφερω περισσοτερα GB sta ubuntu!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 gparted live cd κάψε το iso του σε κάποιο cd μπούταρε απο εκεί και φτιάξε μεγαλωσε μικρίνε τα partition σου όπως θέλεις. http://gparted.sourceforge.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnislash Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δε γίνεται !Μπορείς να χεις primary partitions μέχρι 4.το gparted κάνει extended partition στο ubuntu αλλά μετά δεν μπορείς να το αυξομειώσεις.Πάρε ένα 250 mybook με 34 ευρώ από το πλαισιο και είσαι εντάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δε γίνεται !Μπορείς να χεις primary partitions μέχρι 4.το gparted κάνει extended partition στο ubuntu αλλά μετά δεν μπορείς να το αυξομειώσεις.Πάρε ένα 250 mybook με 34 ευρώ από το πλαισιο και είσαι εντάξει Σε ποιό Πλαίσιο έχει 34? να πάω να πάρω και εγώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Εγινε παιδια αμα ειναι μπερδεμα περνω ενα external σκληρο... ευχαριστω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Tι λέτε ρε παιδιά μη μπερδευέστε κάνε αυτό που σου λεώ και φτιάξε τα partition σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omnislash Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 checkfire εγώ δεν μπόρεσα στο laptop με τα partitions.Προσπάθησα και με gparted και με qparted και από windows .Στις εκπτώσεις πριν 2 βδομάδες τόσο το είχε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 θα το δοκιμασω σημερα και θα σας πω αν γινετε η οχι αυριο...τα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 chek2fire ωραιο το gparted εκανα τη δουλεια μου χωρις $$$ ευχαριστω φιλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.