Προς το περιεχόμενο

ETASIS 850W H TOUGHPOWER 850W??

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον johnguru θα βρεις reviews για διάφορα toughpower (750, 1000, 1200). Αν και δεν έχει το 850άρι, θα πάρεις μια ιδέα περί τίνος πρόκειται.

http://www.jonnyguru.com/search.php?search=Toughpower&reviews=1&search_submit=1&Submit=Submit

Ο john έχει review και για το Etasis 850 (δεν εμπιστεύομαι άλλα sites για reviews τροφοδοτικών):

http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=50

Kαι τα δύο είναι πολύ καλά, αλλά προτείνω Etasis. Μόνο και μόνο για τους Hitachi κεντρικούς πυκνωτές, αξίζει σαν αγορά.

Δημοσ.

Ρε συ isspro στο είπα χίλιες φορές ... Etasis, πόσο δύσκολο ήταν ? Αν διάβαζες καλά το review του jonny θα καταλάβαινες γιατί ... Εξάλλου στο είπε και ο Candyman :

Kαι τα δύο είναι πολύ καλά, αλλά προτείνω Etasis. Μόνο και μόνο για τους Hitachi κεντρικούς πυκνωτές, αξίζει σαν αγορά.

Και στην τελική, ποιος ο λόγος δημιουργίας του thread αφού έκανες του κεφαλιού σου ... ? Λες και το είχες προφασιστεί ... :razz:

Δημοσ.

isspro: Μ@λ...ι δεν έκανες, το Toughpower είναι μια χαρά τροφοδοτικό, για εμένα από τα καλύτερα στην αγορά (στα λεφτά τους).

Απλώς το Etasis έχει καλύτερα components σε κάποια σημεία, άρα σαν προϊόν είναι καλύτερο.

Thats all, case is closed.

Δημοσ.
δεν εμπιστεύομαι άλλα sites για reviews τροφοδοτικών:

.

Συμπεριλαμβανομένου και του hardwaresecrets.com, κρίνοντας τουλάχιστον από τον οδηγό σου στο pctechnology.

Εκτός και αν έχεις να παραθέσεις στοιχεία τα οποία αποκλείουν το εν λόγο site σε θέματα αξιοπιστίας,

τουλάχιστον όσον αφορά την κατηγορία τον τροφοδοτικών.

Εκτός βέβαια και αν κρίνεις ανεπαρκές το γνωστικό υπόβαθρο της ομάδας του hardwaresecrets?

Δημοσ.
Συμπεριλαμβανομένου και του hardwaresecrets.com, κρίνοντας τουλάχιστον από τον οδηγό σου στο pctechnology.

Εκτός και αν έχεις να παραθέσεις στοιχεία τα οποία αποκλείουν το εν λόγο site σε θέματα αξιοπιστίας,

τουλάχιστον όσον αφορά την κατηγορία τον τροφοδοτικών.

Εκτός βέβαια και αν κρίνεις ανεπαρκές το γνωστικό υπόβαθρο της ομάδας του hardwaresecrets?

Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι, το έχω αναφέρει πολλές φορές το hardwaresecrets, απλά τώρα έτυχε και δεν το ανέφερα... :)

Και φυσικά δεν κρίνω ανεπαρκές το γνωστικό τους υπόβαθρό, αλλίμονο, από αυτούς έχω μάθει κι εγώ αρκετά πράγματα.

Δημοσ.
Ρε συ isspro στο είπα χίλιες φορές ... Etasis, πόσο δύσκολο ήταν ? Αν διάβαζες καλά το review του jonny θα καταλάβαινες γιατί ... Εξάλλου στο είπε και ο Candyman :

Και στην τελική, ποιος ο λόγος δημιουργίας του thread αφού έκανες του κεφαλιού σου ... ? Λες και το είχες προφασιστεί ... :razz:

kala re paidia min barate. ektos apo to post tou george_o/c to 2o den eixe pei kanenas allos tipota (den katigorw kanena) k aplws protimisa thermaltake pou to kozara edw k kairo.. o xronos tha deiksei an ekana patata k poso megali...:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...