lak10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Ρε παιδες σημερα το πρωι παω να αλλαξω παιχνιδι γιατι το προηγουμενο μου εκανε κολληματα αλλα τιποτα. δεν αρχιζει το game και απο οτι ακουω δεν το διαβαζει το ματακι. και κανει εναν θορυβο σαν να κοβει το cd. μπορω να το διωρθωσω μονος?
v-tidus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Φιλαράκο, αν έχει πειράξει την κονσόλα μάλλον την πάτησες. Είναι συνήθες φαινόμενο να χαλάει το ματάκι μετά από επεμβάσεις. Εμένα προσωπικά τώρα δεν παίζει ταινίες dvd και παιχνίδια σε cd. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο dvd καθαρισμού αν έχεις. EDIT: Δοκίμασε όταν βάζεις το game να πατάς 5-6 φορές συνεχόμενες το reset.
lak10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Φιλαράκο, αν έχει πειράξει την κονσόλα μάλλον την πάτησες.Είναι συνήθες φαινόμενο να χαλάει το ματάκι μετά από επεμβάσεις. Εμένα προσωπικά τώρα δεν παίζει ταινίες dvd και παιχνίδια σε cd. Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο dvd καθαρισμού αν έχεις. EDIT: Δοκίμασε όταν βάζεις το game να πατάς 5-6 φορές συνεχόμενες το reset. φιλε τα εκανα ολα αυτα που λες αλλα τιποτα:cry:
lak10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 το μονο που επαιξε ηταν αυτο του καθαρισμου
modecris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 για οσους εχουν μικρη μνημη... Δεν θέλει dvd καθαρισμού αλλά το dvd με τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού,για να πάρει τα ίσα του :mrgreen:
lak10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δεν θέλει dvd καθαρισμού αλλά το dvd με τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού,για να πάρει τα ίσα του :mrgreen: καλο το ανεκδοτο
modecris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Οκ,χωρίς ανέκδοτα τώρα... Δοκίμασε πρώτα και άλλα παιχνίδια να δεις εάν τα παίζει.Και το δισκάκι καθαρισμού τί είναι;cd ή dvd;
lak10 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Οκ,χωρίς ανέκδοτα τώρα...Δοκίμασε πρώτα και άλλα παιχνίδια να δεις εάν τα παίζει.Και το δισκάκι καθαρισμού τί είναι;cd ή dvd; cd και δεν γινεται τιποτα μαλλον επειδη το μετεφερα σε ταξιδι κατι θα κουνηθηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.