Προς το περιεχόμενο

Όνομα για cafe-bar

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 κ ο κουκος

εκει φτασαμε να θελουν ξενο ονομα σε ενα ερημοχωρι...κ να νομιζει οτι θελει κ ονομα:P

καφενειο θα γινει οπως κ να χει...ταβλι κ ποκα αν δεν εχει πολυ κοσμο.

Εσύ φιλαράκι όταν φτιάξεις μαγαζί καν το καφενείο και ότι σκατά γουστάρεις και πρόσεχε πως μιλάς.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
3 κ ο κουκος

εκει φτασαμε να θελουν ξενο ονομα σε ενα ερημοχωρι...κ να νομιζει οτι θελει κ ονομα:P

καφενειο θα γινει οπως κ να χει...ταβλι κ ποκα αν δεν εχει πολυ κοσμο.

this is forum....δεν υπαρχει μονο η δικια σ αποψη για το ζητημα...αν δεν σ αρεσει καντο warn να το σβησουν ή οτι αλλο θελουν

olatalefta This is forum και σοβαρο μαλιστα...

αυτο παει να πει οτι πρεπει να σεβομαστε τα members και οσους εκφραζουν αποψεις-προβλήματα και οχι να μειωνουμε το τοπο καταγωγής-εργασιας καποιου επειδη ειναι το Χ χωριο.

Στο θετω οσο ποιο ευγενικά μπορω γιατι υπο αλλες συνθηκες θα σου τα ελεγα πολυ πιο στεγνα...αντε γιατι ολοι γινατε πρωτευουσιανοι και το πασχα πατε στο ΧΩΡΙΟ σας για αρνακι....

Δημοσ.
αντε γιατι ολοι γινατε πρωτευουσιανοι και το πασχα πατε στο ΧΩΡΙΟ σας για αρνακι....

Δεν θα ασχοληθώ με το post στο οποίο αναφέρεσαι. Εντελώς καλοπροαίρετα όμως, πιστεύω ότι σ'ενα χωριό - με την παραδοσιακή έννοια της λέξης - δεν θα ταίριαζε κάποιο ξένο όνομα.

Δημοσ.
πιστεύω ότι σ'ενα χωριό - με την παραδοσιακή έννοια της λέξης - δεν θα ταίριαζε κάποιο ξένο όνομα.

συμφωνω,εξαρταται βεβαια κι απ'το target group,αλλα και τον ολο σχεδιασμο του καταστηματος.αν ειναι κατι προς το παραδοσιακο,πρεπει να βαλεις ελληνικο ονομα,αν ειναι κατι προς το μπαρ,να μαζευει νεολαια,να "χτυπαει" το βραδυ και να γυρνανε τα σφηνακια επιβαλλεται πιστευω το ξενο ονομα.

προσωπικη αποψη

Δημοσ.
olatalefta This is forum και σοβαρο μαλιστα...

αυτο παει να πει οτι πρεπει να σεβομαστε τα members και οσους εκφραζουν αποψεις-προβλήματα και οχι να μειωνουμε το τοπο καταγωγής-εργασιας καποιου επειδη ειναι το Χ χωριο.

Στο θετω οσο ποιο ευγενικά μπορω γιατι υπο αλλες συνθηκες θα σου τα ελεγα πολυ πιο στεγνα...αντε γιατι ολοι γινατε πρωτευουσιανοι και το πασχα πατε στο ΧΩΡΙΟ σας για αρνακι....

βλεπεις φαντασματα..π εγραψα εχω περι βλαχιας π αναφερεσαι εσυ?

το να εναντιωθεις στο δικο μ ποστ π ετυχε να ειμαι εγω αυτος π δεν την ειδα χαβαλε την ιστορια ακουγεται νορμαλ.

οπως σεβομαι κ γω τις αποψεις του περι ονοματος καφε μπαρ σε ενα χωριο π δεν το αναφερει καν κ θα ειναι το μοναδικο μαγαζι στην περιοχη τοτε ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΦΕΝΕΙΟ .- κ ας εχει οτι ονομα θελει.

οσον αφορα θα μ απανταγες αλλιως,δικο σ προβλημα αν νομιζεις οτι δεν υπαρχει ελευθερια λογου.

αν πηγαινες σε ενα ερημοχωρι οπως εγραψα κ βλεπα το μοναδικο μαγαζι να λεγεται stasera,el greko,Decembe,viva la greece ktl τοτε δεν θα χε καμμια σχεση με χωριο κ οτι αυτο συνεπαγεται.

Δημοσ.

το να εναντιωθεις στο δικο μ ποστ π ετυχε να ειμαι εγω αυτος π δεν την ειδα χαβαλε την ιστορια ακουγεται νορμαλ.

οπως σεβομαι κ γω τις αποψεις του περι ονοματος καφε μπαρ σε ενα χωριο π δεν το αναφερει καν κ θα ειναι το μοναδικο μαγαζι στην περιοχη τοτε ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΚΑΦΕΝΕΙΟ .- κ ας εχει οτι ονομα θελει.

οσον αφορα θα μ απανταγες αλλιως,δικο σ προβλημα αν νομιζεις οτι δεν υπαρχει ελευθερια λογου.

αν πηγαινες σε ενα ερημοχωρι οπως εγραψα κ βλεπα το μοναδικο μαγαζι να λεγεται stasera,el greko,Decembe,viva la greece ktl τοτε δεν θα χε καμμια σχεση με χωριο κ οτι αυτο συνεπαγεται.

Εγω γιατι δεν βλεπω στο post του phovos, πουθενα την λεξη "βλαχια"?

Δημοσ.
η τελευταια προταση τ αυτο αναφερει...εκτος κ αν ηθελες να το δεις οπως ειναι γραμμενο κ οχι με αλλα λογια.

Μαλλον λεει το αντιθετο απο αυτο που καταλαβες...

Δημοσ.

εχω κανει bold 3 βασικα σημεια στο post σου.

1)...π δεν το αναφερει καν : Αναφερει το ονομα σε προηγουμενο post

2)...αν νομιζεις οτι δεν υπαρχει ελευθερια λογου. : Μη μπερδευεις την ελευθερια λογου με την ασυδοσία λογου

3)...ερημοχωρι : Και μονο η εκφραση που χρησιμοποιεις προσβάλει τον τοπο αρα και το ατομο και αυτο ειναι κατι που δεν μου αρεσει.

Ενας mod εδω περα εχει ενα πολυ ωραιο sig που λεει...

Το δικαιωμα σας να μιλατε ελευθερα δε περιλαμβανει την υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Στη περιπτωση σου παει γαντι μιας και δεν θα μπορουσα να σε παρω στα σοβαρα και κριμα γιατι στην αρχη νομιζα οτι ησουν κανενα παιδακι 12 χρονων αλλα τελικα ειδα οτι εισαι αρκετα μεγαλυτερο(ηλικιακα) και αυτο με στεναχωρησε ακομα περισσοτερο.

Επίσης να ενημερωσω τους απανταχου "πρωτευουσιανους" που δεν εχουν βγει περα απο τα στενα ορια της πολης τους , οτι τα χωρια εχουν και νεολαια και καφετεριες και μπαρακια και δεν ειναι μια πλατεια με ενα πλατανο στη μεση οποτε για να λεει το παληκαρι οτι το "fuego" ηταν καλο σαν ονομα αρα το target group του ειναι μικρες σχετικα ηλικίες και οχι παππουδες και γιαγιαδες.

Δημοσ.

Anyway... μετα το ευχαριστο διαλειμα ας συνεχισουμε με καμια προταση για ονομα... Αν ανοιγα ποτε μαγαζι θα το ονομαζα Acid Life...

And ffs "πρωτευουσιανους"???? Απο το δημοτικο που διαβαζα Πηνελοπη Δελτα ειχα να ακουσω αυτη την λεξη...

Δημοσ.
3 κ ο κουκος

χααχααχαχα!

Πάρε και μερικά απο μένα:

Cozi, Coco, Xtreme, Replay, Everyday.

Βασικά άν δεν πείς αναλυτικά τι είδους μαγαζί θα είναι δεν μπορούμε να σου πούμε και πολλά.. υπάρχουν αρκετοί παράγοντες δηλαδή όπως

1) Οι ηλικίες που θέλει να μαζεύει

2) Η μουσική που θα παίζει

3) Το design του μαγαζιού

4) Ο κόσμος που θέλει να μαζεύει (ζευγάρια ή παρέες)

5) Η περιοχή που είναι

και άλλα που δεν μου έρχοντε τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...