nikos_e34 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Φιλάρα δωσε βαση¨ 1- ΚΟΛΑΔΙΚΩ οπως ακριβως το εγραψα 2- Toustek απο το "του στέκ' " 3-Giosa's place απο το Γκιόσα 4- Κουμπότας πλεης απο τα αθανατα τρακτερ κουμπότα... 5- αντίθεση (ασχετο)
dimitris2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 δεν ξερω αν υπαρχει σε κανα γνωστο παντως τωρα μου ηρθε που γραφω το ποστ "emotions"
White Wizard Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 καποια ονοματα που θα ταιριαζαν για καφε μπαρ ειναι ατλαντίδα ( ή ατλαντίς) πολιτεία άσωτος μέλαθρον μούσα πειρατής και απο ξενικά fuego (φλόγα) cosmos academy αντε και καλες δουλειες
e-tic Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 "Απέναντι" - Έλα ρε, πού είσαι? - Απέναντι. - Πού ρε, δεν σε βλέπω! Μια αντίστοιχη ιδέα είναι να το πείς "Εδώ". Ακολουθεί και ο διάλογος: - Έλα ρε, πού είσαι? :line2 - Εδω. - Και εγώ εδώ είμαι - Πού εδώ ρε, δεν σε βλέπω! - Εσύ πού εδώ είσαι? . . . goto line2 :D :D :D :D
konandrio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μόνο το fuego μου κάνει από όσα έχουν γραφτεί, πείτε και κανένα άλλο αν δεν βαριέστε.
dimitris2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 αν και σε χωριο απ οτι καταλαβα αναζητει κατι πιο ψαγμενο και φευγατο...
antonisid Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Προς Nikos_e34 Κολάδικω=Τρομερό :) Σ'ένα χωριό είχα δει μπάρ με όνομα "Φλοκα-φε" Λοιπόν σοβαρά τώρα,Forest είναι ένα καλό όνομα για μπάρ σε χωρίο...
gatoulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 για δές.."Ατίθασα Νιάτα" όπου είναι και για τους νέουςόσοι έχουν μείνει το χειμώνα αλλά και για τους παππούδες να θυμούνται ιστορίες όταν ήταν νέοι.
White Wizard Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 απο οτι καταλαβα ψαχνεις κατι ξενικο και λιγακι latin οποτε εχουμε και λεμε parada ( παράδα, η στάση στα ισπανικά) fiore (φιόρε, το λουλούδι στα ιταλικά) stasera (στασέρα, απόψε στα ιταλικά) el greco hielo (ιέλο, ο πάγος στα ισπανικά) abanico (αμπανίκο, η βεντάλια στα ισπανικά) rebaxas (ρεμπάχας, οι εκπτώσεις στα ισπανικά, άσχετο λιγο αλλά πολύ εύηχο) naranja (ναράνχα, το πορτοκάλι στα ισπανικά)
phovos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 soho avenue orange ή Portokali centro Cozi sugar Gardens (αν βαλεις και δεντρακια ) crackers starbucks(αλλα μαλλον θα βρεις το μπελα σου μετα... ) minou minou aldea(χωριο στα ισπανικα)
Thisamenis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 rebaxas (ρεμπάχας, οι εκπτώσεις στα ισπανικά, άσχετο λιγο αλλά πολύ εύηχο) rebajas εννοείς άντε ρε που θα βάλεις ξένο όνομα σε χωριό. "Το μαντρί" βάλε
olatalefta Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 3 κ ο κουκος εκει φτασαμε να θελουν ξενο ονομα σε ενα ερημοχωρι...κ να νομιζει οτι θελει κ ονομα καφενειο θα γινει οπως κ να χει...ταβλι κ ποκα αν δεν εχει πολυ κοσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.