poscaman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Ονόμασε το "Μπέρδεμα" καλο....και μεσα βαλε τοιχογραφιες με ζευγαρακια σε "μπερδεμενες" καταστασεις... (παντως για καφενειο χωριου πολυ το φιλοσοφουμε πιστευω.σε μια τοσο μικρη κοινωνια πιστευω οτι δεν παιζει τοσο ρολο το ονομα του μαγαζιου,αλλα το "ονομα" που εχει ο ιδιοκτητης στο χωριο)
konandrio Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 (παντως για καφενειο χωριου πολυ το φιλοσοφουμε πιστευω.σε μια τοσο μικρη κοινωνια πιστευω οτι δεν παιζει τοσο ρολο το ονομα του μαγαζιου,αλλα το "ονομα" που εχει ο ιδιοκτητης στο χωριο) Συμφωνώ αλλά δεν είναι καφενείο, το μαγαζί είναι σίγουρο ότι θα πάει καλά λόγο ιδιοκτήτη, ο ιδιοκτήτης είναι ο κουνιάδος μου, απλά δεν θέλει να το βαφτίσει ότι να ναι και καλά κάνει.
poscaman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Συμφωνώ αλλά δεν είναι καφενείο, το μαγαζί είναι σίγουρο ότι θα πάει καλά λόγο ιδιοκτήτη, ο ιδιοκτήτης είναι ο κουνιάδος μου, απλά δεν θέλει να το βαφτίσει ότι να ναι και καλά κάνει. ok,μαζι σου
insomniaK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δεν ξέρω την προφορά που έχει το χωριό που ανοίγεις το μαγαζί, αλλά ένα τρισύλλαβο που μου ρθε στο μυαλό είναι το "Ισα παν".
PavelX Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 "Απέναντι" - Έλα ρε, πού είσαι? - Απέναντι. - Πού ρε, δεν σε βλέπω! αχαχχαχαχχααχ
bobosss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 τα σιβοτα ειναι στη θεσπρωτια όχι στην πρέβεζα!!!:@:@:@:@:@:@ Επισεις τα έσπασε το "απεναντι" (βασικα ο διαλογος)
xpapias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Αφού θα είναι σε χωριό, δε νομίζω ότι πρέπει να΄χει ξένο όνομα. Εγώ θα έλεγα "Χόβολη"...
giankar Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Ρε φίλε αν είσαι η μοναδική καφετέρια μη βάζεις καθόλου όνομα.Ούτως ή άλλως όλοι από το χωριό εκεί θα έρχονται.
Kagkouros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Αν όντως είσαι η μοναδική καφετέρια μπορείς να βάλεις όνομα ένα από τα ακόλουθα: "Η μοναδική καφετέρια" "No other choise" "The best choise" "Μόνο εδώ καφέ" :lol::lol::lol::lol:
konandrio Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Ρε τι ακούω, πείτε κανένα όνομα ρε παιδιά, θέλω να φτιάξω μια λίστα για να διαλέξουμε.
Freakster Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Επι τεσσερις σελιδες λεμε ονοματα, ελεος, κανενα δε σου αρεσε; Edit: 5, sorry.
gatoulis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 θα σου πώ και εγώ μερικά.. 1.Το κονάκι =(σπίτι) 2. The Mall of (το όνομα του χωριού ή του τρελού.) 3.Ντου απο παντού 4.Στάνη στη φωτιά 5.Το αρχοντικό 6.disco 69 7.Αν έχει κανένα δέντρο κοντά βάλε (ο πλάτανος,το έλατο κτλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.