Προς το περιεχόμενο

Όνομα για cafe-bar

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το μαγαζί ανοίγει σε επαρχία, θα προτιμούσα το όνομα να αποτελείτε από τρεις συλλαβές και να προφέρετε εύκολα.

"Το τσαρδάκι"

lol :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

τσαρδί το [tsarδí] O43 : (οικ.) καλύβι ή υπόστεγο σκεπασμένο με κλαδιά, άχυρο ή καλάμια. || (επέκτ.) πρόχειρα φτιαγμένο σπιτάκι: Έστησε το ~ του κοντά στη θάλασσα. τσαρδάκι το YΠOKOP. [τουρκ. çardak -ι που θεωρήθηκε υποκορ.: τσαρδ(άκι) -ι (αναδρ. σχημ.)]

Δημοσ.
Chill Out :)

Χαλάρωση, χονδρικά/

καλή σκέψη μου αρέσει... :D

Υ.Γ. δεν μας είπες που θα φτιαχτεί...

Δημοσ.

αναλογος τι μαγαζι θα ειναι αυτο....

πχ.

1. αν ειναι χυμα στο κυμα, τυπου σκυλε, το ποιο ωραιο θα ηταν "Το απόμερο"

2. αν ειναι πιο κυριλε ωραιο ειναι "Taste of lemmon"

3. εξωτικο "Tropicano"

4. "The Pacha"

5. "Taste of Freedom"

6. "Cave"

απο κει και περα μπορεις να το συνδιασεις αναλογα με τη περιοχη που ειναι....

Δημοσ.

Μια πολύ καλή ονομασία που είχα στο μυαλό μου για όνομα μαγαζιού (ή και συγκροτήματος ) ήταν το Group Therapy αλλά έμαθα ότι το πήρε ο Πορτοκάλογλου και έφτιαξε ένα εποχιακό γρκουπάκι. Επίσης όταν το είχα προτείνει σε έναν φίλο μου να ονομάσει έτσι την κρεπερί που άνοιγε μου είπε ότι ήταν πολύ μεγάλο για όνομα μαγαζιού και δεν κάνει. Τελικά το έκλεισε γιατί δεν πήγαινε καλά.. Δεν φταίω εγώ. Ένα καλό όνομα πάλι είναι το ''Μεσίστια'', που το πέτυχα σήμερα σε σταυρόλεξο ή για πιο πιασάρικο στα λατινικά MESISTIA.

Δημοσ.

Το μαγαζί είναι σε χωριό της Πρέβεζας, στην πλατεία του χωριού. Μέχρι στιγμής δεν μου κάνει κανένα από όσα γράφτηκαν thanks πάντως, πείτε και κανένα άλλο. Να είναι μια λέξη.

Δημοσ.
θα προτιμούσα το όνομα να αποτελείτε από τρεις συλλαβές και να προφέρετε εύκολα.

Σκέφτηκες το "sou-vla-ki"? :-D

3 συλλαβές, διεθνώς αναγνωρισμένο και πιασάρικο!!!!

Αν δε σου αρέσει αυτό, μπορείς απλά να το πείς "Cafe πλατεία"!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...