Προς το περιεχόμενο

Ηχορύπανση

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιέργως σήμερα είναι μια ήσυχη μέρα. Εργασίες από απέναντι δεν γίνονται -μάλλον γι'αυτή την εβδομάδα θα επικρατήσει ησυχία από τρυπάνια, μπετονιέρες, πρέσες κι άλλα τέτοια "ευχάριστα"- σκυλιά δεν ακούγονται... και γενικώς απόψε για πρώτη φορά ευχαριστήθηκα ύπνο! Δεν ξέρω τι έγινε... αλλά ας μην το γρουσουζέψω κι εύχομαι να κυλήσει όλη η μέρα ήσυχα!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για το μαγαζι αν εχει δουλεια καθε μερα...πηγαινε απο κει κ ζητα a/c k να πληρωνει δευ:P

ετσι δουλευει το ψυρη:P

η απολυτη ξενερα να πηγαινεις σε μαγαζια κ να κλεινουν/χαμηλωνουν μουσικη νωρις..το δοκιμασα 2 φορες στο ιδιο μαγαζι με ιδια αποτελεσματα κ εφαγε χ.

Δημοσ.
Για κάποιο λόγο όποτε ακούω σκουπιδιάρικο νοιώθω απίστευτα βολικά και ασφαλής. Πρέπει να έχει να κάνει με κάποια υποσυνείδητη επιβεβαίωση μέσα στον ύπνο μου πως όταν ξυπνήσω ο κόσμος θα είναι ακόμα εκεί.

:confused::confused::confused:

Το πιο κουφό δεν είναι ότι νιώθεις ασφαλής αλλά ότι βρήκες και την εξήγηση γιατί...

Δημοσ.

μπορείς να κινηθείς νομικά και το μονο που θα τους καταφέρεις να κάνουν έιναι να αναγκάσεις να τους βάλουν φίμωτρα για τις ώρες κοινής ησυχίας όσο για τα μπαράκια βγάζουν άδεια και κάποια watt ήχου αν δεν τα περάσουν και το κατάστημα έιναι ηχομονωμένο δεν μπορείς να του κανεις τίποτα

αυτα...

Δημοσ.

Η μόνη απλή λύση για να ησυχάσετε είναι να αγοράσετε ωτοασπίδες..

Εγώ αυτό έκανα κ ένα μήνα τώρα κοιμάμαι φανταστικά..

Η ζωή μου έχει αλλάξει χωρίς υπερβολή, έχω 40% περισσότερη ενέργεια κ λιγότερα νεύρα..

Μέχρι τώρα χτυπάγανε πόρτες αυτοκινήτων οι γείτονες στις 2 το βράδυ,μαλώνανε την ίδια ώρα,σκύλοι γάβγιζαν, μέχρι το απίστευτο,είχε βάλει ο γείτονας πιεστικό να καθαρίσει την αυλή του στις 6 το πρωί!!!!

Αυτές εδώ της 3m είναι πολύ καλές και έχουν 2.5ευρώ τα 5 ζευγάρια..Τις πουλάνε στα φαρμακεία..

http://products3.3m.com/catalog/au/en005/safety/safety/node_QSL72HVT7Bgs/root_D58K9TX3VWgv/vroot_LR9P7Z8B2Lge/bgel_PZGK7D3RP5bl/gvel_QNJ35ZZL83gl/theme_au_safety_3_0/command_AbcPageHandler/output_html

Δημοσ.

Να σου εξηγήσω πως ακριβώς έχει το πράγμα με αυτά τα μαγαζιά.

Οι δήμαρχοι για να τα έχουν καλά με τους επιχειρηματίες δίνουν απλόχερα άδειες σε όλους. Μόλις το θερινό μαγαζί αρχίζει να δουλεύει και να ενοχλεί αρχίζουν οι καμπάνες από την αστυνομία. Αν δεν κάνω λάθος με 3 καμπάνες πρέπει να συζητηθεί η ανάκληση της άδειας από τον δήμο. Η χρονοβόρα αυτή υπόθεση κρατάει όλο το καλοκαίρι, ώσπου στο τέλος του καλοκαιριού ο δήμος για τα μάτια του κόσμου ανακαλεί την άδεια του καταστήματος, αφού ούτως ή άλλως θα έκλεινε για τη χειμερινή περίοδο!!!! Του χρόνου πάλι τα ίδια.

Δημοσ.
Για κάποιο λόγο όποτε ακούω σκουπιδιάρικο νοιώθω απίστευτα βολικά και ασφαλής. Πρέπει να έχει να κάνει με κάποια υποσυνείδητη επιβεβαίωση μέσα στον ύπνο μου πως όταν ξυπνήσω ο κόσμος θα είναι ακόμα εκεί.

Aπίστευτο.

Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που τη βρίσκει με τον ήχο του σκουπιδιάρικου 1 και μισή τα χαράματα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Βασικά, σε αυτό το τρελοκομείο που ζούμε υπάρχει ασυδοσία θορύβου από τους πάντες. Από τους μηχανάκηδες, από τα car system, από τις εξατμίσεις, από τα σκυλιά στα μπαλκόνια και τις ταράτσες, από τα λεωφορεία, από τους σκουπιδιάρηδες, από τους λαϊκάντζαρους, από τα σχολικά κι από όλη αυτή την παράνοια που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη Ελλάδα.

Από τη στιγμή που ο σεβασμός στο συμπολίτη έχει εκλείψει και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει όποτε γουστάρει κι αν μιλήσεις κιόλας θα σου βγει κι από πάνω κι από τη στιγμή που η Δημόσια Τάξη πάει περίπατο και η Αστυνομία (Δημοτική ή Ελληνική) δεν ασχολείται με τέτοια "παρακατιανά" θέματα, τότε οι συνετοί και νόμιμοι πολίτες έχουν πρόβλημα.

Ζούμε σε λάθος χώρα, δυστυχώς.

Όσο για τα σκυλιά, η Μαρία Τσ. λέει το σωστότερο και το νόμιμο. Θες να το έχεις; Με γεια σου και χαρά σου, αλλά σπίτι σου μέσα να σε φυλάει εσένα και να "ενοχλεί" εσένα. Βέβαια, περιβάλλον για σκυλί δεν είναι ούτε το 80τμ διαμέρισμα, ούτε βέβαια η ταράτσα και το μπαλκόνι.

Αυτές οι ψυχούλες άλλωστε δε φταίνε, οι ιδιοκτήτες είναι οι ανεύθυνοι.

Το σκυλί σε όσο στενό χώρο το περιορίσεις τέτοια αντίδραση θα έχει.

Εμείς οι υπόλοιποι δε φταίμε σε τίποτε να τα έχουμε στα αυτιά μας. Άλλωστε το κάθε γάβγισμα ισοδυναμεί με 80db!

Και ήθελα να ήξερα αν αυτοί θεωρούνται φιλόζωοι τελικά!;!;!

Τέλος, οι ωτοασπίδες είναι όντως λύση για το βράδυ και με κλειστό τζάμι εννοείται, όσο είσαι στο κρεβάτι. Για το μπαλκόνι απογεύματα δε βοηθάει...ακούς τα πάντα. Άλλωστε, εγώ που πρωτοφόρεσα ωτοασπίδες στο στρατό από κει και πέρα έγινα υπερευαίσθητος σε κάθε θόρυβο. Απλά, σου φτιάχνουν έναν άλλο κόσμο και μόλις τις βγάλεις δε μπορείς να προσαρμοστείς στις απάνθρωπες ελληνικές θορυβικές συνθήκες...με τίποτε όμως...ακούστε και μένα....σας μιλώ εκ πείρας!

Δημοσ.
..από τα car system..

Tι είναι τα car system? :P

Κάποτε με ενοχλούσαν τα σκυλιά, τώρα όχι.

Αντίθετα, με ενοχλεί η σκατοκ@@@@λα απέναντι που βγαίνει 4 φορές ημερησίως και φωνάζει τις γάτες με τα ονόματά τους..

Επίσης, έχω και γυφτόσπιτο απέναντι, και πάλι δεν με ενοχλούν τα σκυλοτράγουδα ή όταν τσακώνονται μεταξύ τους :lol:

Αντίθετα, μου ανεβαίνουν οι παλμοί με τον συνταξιούχο 40+χρονο απόστρατο από πάνω μου που αφήνει τα μουλικά του να παίζουν μπάλα και να τρέχουν μέσα στο διαμέρισμα μέρα μεσημέρι.

Εννοώ με όλα αυτά, πως εξαρτάται (για μένα τουλάχιστον) και από που προέρχεται η ενόχληση.

Δημοσ.

Η λύση είναι απλή.Ένα όπλο και δώστε τέρμα στη θορυβώδη γειτονιά.2-3 αν κάνετε την καλή,θα πάτε βέβαια φυλακή,αλλά αν καθαρίσετε συνολικά καμια 30 φασαριόζους θα είναι διστακτικοί οι υπόλοιποι στο να κάνουν ηχορύπανση.

Α και επίτηδες το δικαστήριο να σας βγάλει έξω σε 2 χρόνια μόνο.

Προς γνώση κ συμμόρφωση. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...