skiabox Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Τι γινεται με την περιπτωση ηχορυπανσης μεσημερι και μεχρι τις 3 το βραδυ απο ενα παραλιακο μπαρακι (μονο του δεν υπαρχει αλλο μαγαζι στην παραλια) σε κατοικημενη περιοχη?Υπαρχει λυση?Το σαββατο δεν ηρθε καν η αστυνομια.Σε αλλη κοντινη παραλια εκλεισε ενα μαγαζι για 10 μερες λογω ηχορυπανσης.Ευχαριστω.
marmegap Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Τι γινεται με την περιπτωση ηχορυπανσης μεσημερι και μεχρι τις 3 το βραδυ απο ενα παραλιακο μπαρακι (μονο του δεν υπαρχει αλλο μαγαζι στην παραλια) σε κατοικημενη περιοχη?Υπαρχει λυση?Το σαββατο δεν ηρθε καν η αστυνομια.Σε αλλη κοντινη παραλια εκλεισε ενα μαγαζι για 10 μερες λογω ηχορυπανσης.Ευχαριστω. Στη δικιά σου παραλία δώσανε,δώσανε.Ενώ στην άλλη που τη κλείσανε,δεν.
xpapias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Στη δικιά σου παραλία δώσανε,δώσανε.Ενώ στην άλλη που τη κλείσανε,δεν. Και εγώ αυτό πιστεύω :-P
skiabox Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δεν υπαρχει καμια αμυνα για τον πολιτη σε αυτες τις περιπτωσεις?
marmegap Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δεν υπαρχει καμια αμυνα για τον πολιτη σε αυτες τις περιπτωσεις? Ακ1!:twisted:
MariaTs. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Για να μην ανοίξω άλλο θέμα, πείτε μου σας παρακαλώ: υπάρχει νόμος που να μου εξασφαλίζει την ησυχία και ηρεμία από τα ενοχλητικά σκυλιά των γειτόνων μου; Παιδιά τον τελευταίο μήνα έχω χάσει τον ύπνο μου. Προσπαθώ να πάρω με το καλό τους γειτόνους ώστε να βάλουν τα σκυλιά στα σπίτια τους για να μην ενοχλούν και η απάντηση που παίρνω -αν έχεις το Θεό σου δηλαδή: "δεν είναι δικό μου το σκυλί"! Δώστε μιαν απάντηση. Σκαλίστε κάναν αρχαίο νόμο γιατί δεν βγάζω άκρη ούτε με τον Δήμο, ούτε με την αστυνομία...
pappous_soulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Αυτό ήθελα να το ψάξω και γω.Είχα το κολόσκυλο των γειτόνων να γαβγίζει και γω να δείνω πανελλήνιες.
gang Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Αυτό ήθελα να το ψάξω και γω.Είχα το κολόσκυλο των γειτόνων να γαβγίζει και γω να δείνω πανελλήνιες. άστα αυτά ρε... εγώ σου είχα πει να βάλεις τις γάτες σου να πάνε να τον ξεσκίσουν..τςτςτς
pappous_soulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 εντάξει,δεν ήθελα να πάθει κακό ο σκύλος...
MariaTs. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω αυτή την ασυδωσία με τα σκυλιά! Ξαφνικά γίναν όλοι φιλόζωοι... Εγώ ξέρω ότι το σωστό είναι, πως αν έχεις σκυλί-φύλακα το'χεις στο σπίτι μέσα για να σε φυλάει και να μην ενοχλείς τους γείτονες. Δεν φταίνε οι άλλοι να χάνουν την ηρεμία τους και να'ναι ένα βήμα πριν την κατάρευση!
-nick- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 η χειροτερη ηχορυπανση ειναι απο 1)σκουπιδιαρικα.. ο ηχος που κανουν ωρες ωρες πρωι πρωι σου γαμανε τη ψυχη 2) τρυπανια κλπ εργασιες πρωινιατικα παλι...
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 nick[;1742579'']η χειροτερη ηχορυπανση ειναι απο 1)σκουπιδιαρικα Για κάποιο λόγο όποτε ακούω σκουπιδιάρικο νοιώθω απίστευτα βολικά και ασφαλής. Πρέπει να έχει να κάνει με κάποια υποσυνείδητη επιβεβαίωση μέσα στον ύπνο μου πως όταν ξυπνήσω ο κόσμος θα είναι ακόμα εκεί.
MariaTs. Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Αγαπητέ μου 'νικ' αυτά που εσύ τα θεωρείς άκρως ενοχλητικά είναι ...μελωδία μπροστά στη συνεχή 24ωρη χλαπαταγή από τα σκυλιά. Και για να μην νομίζεις ότι μιλάω στο άσχετο, απέναντι μου οικοδομούνται πολυκατοικίες. Εδώ και 7 χρόνια οι εργασίες είναι μόνιμες. Αλλά ξέρεις ότι στις 3 ή 3,5 το μεσημέρι θα σταματήσουν και θα ησυχάσεις, με τα σκυλιά όμως δεν ξέρεις πότε θα ησυχάσεις!
platongr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Το σκυλί είναι σκυλί και θα γαυγίσει, έτσι είναι η φύση του. Ας φροντίσει ο ιδιοκτήτης του να το βάλει σε τέτοιο χώρο που να μην ενοχλεί τις ώρες κοινής ησυχίας. Αρκεί να υπάρχει θέληση. Τώρα εμένα με ενοχλούν αυτοί που βρίσκουν πάτημα το σκυλί και δεν τους ενοχλεί που όλο το μεσημέρι και το βράδυ γίνετε της $%#@!$ στο δρόμο από μηχανάκια, μεθυσμένες παρέες, κάγκουρες με ηχοσυστήματα κτλ...
Mijithroulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Τα σκυλια παλευονται, οπως και τα σκουπιδιαρικα, αλλα ο καρ.... με το πουντο που περναει καθε βραδυ στις 4 με τον χριστοδουλοπουλο στο τερμα, κατω απο το σπιτι μου, δεν εχει ιδεα ποσω κοντα βρισκεται στο να με κανει να βγαλω αδεια οπλοχρησιας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.