Προς το περιεχόμενο

Δυνατός και γερός για να γίνεις....

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

offtopic:Είδα αυτο το βιντεο απ το link που έθεσε ο φίλος.Για όσους δε το ανοίξατε πρόκειται για διαφημίσεις που προβάλλοταν στην ελληνική τηλεόραση πριν από μια 15ετία τουλάχιστον.Αυτό που παρατήρησα είναι το τι διαφήμιζαν τότε και τι διαφημίζουν τώρα.Τότε έβλεπες τη διαφήμιση για το βούτυρο,για το απορρυπαντικό ρούχων,για τη παιδική κρέμα ενώ τώρα το 90% των διαφημίσεων είναι για κινητά,τραπεζικά δάνεια,αυτοκίνητα κ.α.Πόσο άλλαξαν τα χρόνια...Ας με συγχωρήσουν όσοι έχουν αντίθετη άποψη αλλά προσωπικά θεωρώ ότι είναι κάτι σαν ειρωνία να προβάλονται διαφημίσεις για το κινητό των 700 ευρώ για παράδειγμα, τη στιγμή που οι περισσότεροι έλληνες ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Δημοσ.
θεωρώ ότι είναι κάτι σαν ειρωνία να προβάλονται διαφημίσεις για το κινητό των 700 ευρώ για παράδειγμα, τη στιγμή που οι περισσότεροι έλληνες ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

και πως θα ζήσουν και οι υπόλοιποι σε συνθήκες φτώχειας;

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς και που θα πιούμε κανένα Carnation; Ωραίο ήτανε, αλλά έχω χρόνια να βρω μπροστά μου.

Δημοσ.

δεν είναι το ίδιο καλό όπως παλιά ..Έχει χαλάσει εδώ και χρόνια από τότε που άλλαξε συσκευασία.Γενικά δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά όλα τα σοκολατούχα έχουν χάλια γεύση πλέον...Κλασικό στην εφηβεία ήταν Milko και τυρόπιτα.Τώρα έτσι και πάω να πιώ Milko στα σκουπίδια θα φύγει στη δεύτερη γουλιά...

Δημοσ.

οντως το μιλκο εχει χαλασει πολυ..και δεν ειναι μυστικο φυσικα οτι στα σοκολατουχα βαζουν παντα τα τελευταιας κατηγοριας γαλατα...

Δημοσ.
εαν υπάρχει κάποιος που να έχει ή ξέρει που μπορεί να βρεθεί η παλία

διαφήμιση για το γάλα Carnation....

Έπιασε φωτιά η αποθήκη του Σαμ, κινδυνεύει η Λόλα.

Τη Λόλα απʼ τη φωτιά ποιος θα τη βγάλει;

Μόνο ο Carnation έχει δύναμη μεγάλη.

Κάθε παιδί τον Carnation θαυμάζει.

Ορμά στις φλόγες και το κορίτσι βγάζει.

Δυνατός και γερός για να γίνεις

Κάθε μέρα carnation

Κάθε μέρα carnation

Να πίνεις....

Είμαι 1000% σίγουρος ότι ακούς Imagine FM. :-D

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

σύμφωνα με τη δυτική έκδοση το πίνεις και ρίχνεις τη γκόμενα τη Λόλα

βγαίνει όμως και σε έκδοση για βουδιστές/ινδουιστές: γάλα.. reincarnation! πιες το και... θα μετενσαρκωθείς σε καλύτερη ζωή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...