Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα θα ήθελα να ακούσω ή μαλλον να διαβάσω τις γνώμες σας για μια ακόμα εφαρμογή που έχω αναπτύξει. Είναι ένας εναλλακτικός Windows Explorer και ο κύριος λόγος που κάνω αυτο το post είναι γιατί θέλω γνώμες και ιδέες για την ολοκλήρωση της εφαρμογής απο όσους βρούνε χρόνο να ασχοληθούν. Όπως θα δείτε η κεντρική μπάρα εργαλειών έχει μόνο 3 κουμπιά,οπότε περιμένω όπως είπα πριν ιδέες-προτάσεις για να ολοκληρωθεί η εφαρμογή. Με την έννοια τι θα ήθελε κάποιος να μπορεί να κάνει με των ενσωματωμένο explorer και δεν μπορεί,όλες οι προτάσεις είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτες. http://users.otenet.gr/~gtrif/files/shellexplorer.zip
status Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Mπράβο φίλε ωραία προσπάθεια αϊ λαϊκ ιτ Κάπως μου θύμησε το νορτον κομμαντερ σε DOS:) Μήπως τις κύριες λειτουργίες (αντιγραφή επικόλληση κλπ ) να τις έβαζες στο toolbar για ποιό άμεση πρόσβαση σε αυτές? Keep up the good work:)
desolatorXT Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 ενδιαφέρον... αλλά δεν νομίζω ότι έχει και τρομερές διαφορές από το να ανοίξω τον υπολογιστή μου με διπλό κλίκ, εκτός από το ότι βρίσκονται τα κουμπιά σε διαφορετικές θέσεις... Επίσης η προεπισκόπηση βίντεο-εικόνας που έχεις κάτω δεν λειτουργεί... Πιστεύω θα ήταν χρήσιμο εαν προσέγγιζε το θέμα της εξερεύνησης των Windows με διαφορετικό τρόπο από τα ίδια τα Windows...Αυτή την στιγμή δεν προσφέρει σαν εφαρμογή κάτι ιδιαίτερο/πρωτοποριακό... Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον αν η εφαρμογή έκλεινε τον explorer των windows, έσβηνε από την μνήμη την έναρξη κτλπ, ώστε να εξοικονομεί κανείς πόρους από το σύστημα και ο χρήστης να χρησιμοποιούσε μόνο αυτό... Πιάνοντας μόνο 10 MB στην RAM θα ελάφρυνε πολύ το pc.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 ενδιαφέρον... αλλά δεν νομίζω ότι έχει και τρομερές διαφορές από το να ανοίξω τον υπολογιστή μου με διπλό κλίκ, εκτός από το ότι βρίσκονται τα κουμπιά σε διαφορετικές θέσεις... Επίσης η προεπισκόπηση βίντεο-εικόνας που έχεις κάτω δεν λειτουργεί... Πιστεύω θα ήταν χρήσιμο εαν προσέγγιζε το θέμα της εξερεύνησης των Windows με διαφορετικό τρόπο από τα ίδια τα Windows...Αυτή την στιγμή δεν προσφέρει σαν εφαρμογή κάτι ιδιαίτερο/πρωτοποριακό... Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον αν η εφαρμογή έκλεινε τον explorer των windows, έσβηνε από την μνήμη την έναρξη κτλπ, ώστε να εξοικονομεί κανείς πόρους από το σύστημα και ο χρήστης να χρησιμοποιούσε μόνο αυτό... Πιάνοντας μόνο 10 MB στην RAM θα ελάφρυνε πολύ το pc. Μα αυτος ακριβώς είναι ο σκοπός του να έχει ομοιότητες με τον explorer των windows απλά προσφέρει μερικές έξτρα ευκολίες. Οσο για το αν γίνεται να κλείσει explorer κ.τ.λ σαφώς και γίνεται και δεν λέω απλα να τερματίσεις απο τον task manager το explorer.exe αλλά οταν ξεκινήσει ο Η/Υ να μην το φορτώσει καθόλου.
Directx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Ωραία προσπάθεια, μόνη ένσταση το μέγεθος των πλήκτρων στην μπάρα (πολύ μεγάλα) και το mirror εφφέ των labes, καλή συνέχεια
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Shell Explorer update http://users.otenet.gr/~gtrif/files/shellexplorer.zip Min Screen Res:1024x768. Best at :1280x1024 Όποιος ασχοληθεί θα ήταν εξαιρετικό to get back some feedback....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.