Προς το περιεχόμενο

χαθηκε το dual boot μετα απο φορματ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια εχω εναν υπολογιστη με 2 σκληρους. 1 με τα xp και ενα vista. σημερ αποφασισα να κανω φορματ σε αυτον με τα xp και απο τοτε δε μπορω να κανω dual boot.δλδ εχει σταματησει να με ρωταει με ποιο λειτουργικο θελω να συνδεθω και μπαινει απευθειας στα χπ

Δημοσ.
λοιπον παιδια εχω εναν υπολογιστη με 2 σκληρους. 1 με τα xp και ενα vista. σημερ αποφασισα να κανω φορματ σε αυτον με τα xp και απο τοτε δε μπορω να κανω dual boot.δλδ εχει σταματησει να με ρωταει με ποιο λειτουργικο θελω να συνδεθω και μπαινει απευθειας στα χπ
Το αστείο είναι ότι εαν κάνεις Format στα Vista δεν θα έχεις πρόβλημα! και αυτο μάλλον συμβαίνει διότι τα Vista δημιουργόυν ενα αρχείο Bootsector στα xp:cry:
Δημοσ.

τελικα εκανα εωα φορματ τον σκληρο των vista, οχι για το bootloader αλλα θα εχω υποψιν τις προτσεις σας για μελλοντικη χρηση, ευχαριστω

Δημοσ.

tsakona sto link pou edwsa leei ena filos δεν ξέρω αν είναι ίδιο και στα Vista αλλά στα XP πήγαινες :

δεξί κλίκ στο "ο υπολογιστής μου"-->ιδιότητες-->για προχωρημένους-->

εκκίνηση και αποκατάσταση-->ρυθμίσεις--> και εκεί μπορείς να αλλάξεις το προεπιλεγμένο λειτουργικό εκκινησης.

Φαντάζομαι θα υπάρχει κάπως αντίστοιχα και στα Vista.-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...