vasilis-kristin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Παιδιά καλησπέρα σας , έχω το ZYXEL PRESTIGE 660R-61C ADSL2 Και το μόνο πρόβλημα που έχω είναι , όταν έχω διακοπή ρεύματος ( και πιστέψτε με τώρα το καλοκαίρι εδώ στην Ρόδο οι διακοπές είναι πολύ συχνές ) πρέπει να ξαναπεράσω της ρυθμίσεις από την αρχή , εννοώ όταν ανοίγω τον explorer , και μερικές φορές πρέπει να κάνω επανεκκίνηση , αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει , ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 kane firmware update ston router apo to ftp.zyxel.com i apo http://www.zyxel.com .episis pare kai kana ups i kana statheropoiiti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis-kristin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Φίλε poulinos, το συγκεκριμένο μηχάνημα το έχω περίπου δυο χρόνια , έψαξα για update , αλλά δεν έχει βγάλει καθόλου, και ναι είναι πάνω σε ups, αλλά όταν η διακοπή ρεύματος είναι πάνω από 15 λεπτά , άντε πάλι οι ρυθμίσεις από την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 ti na po den exo kati allo na po.proti fora to akouo auto gia zyxel.an ine eggiisi mia pou dinei 2 xronia pigene to piso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.