Xorxhs! Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 τρο linksys που προτεινετε μπορει να υποστηριξει πρωτοκολλο 802.11 n με firmware upgrade?Το ρωτω γιατι ο φορητος μου υποστηριζει το νεο αυτο πρωτοκολλο και βρισκομαι στην αναζητηση και εγω ενος wireless για συνδεση στο net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 nai, alla i wifi karta tou den einai symvati me ta palia /b/g ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Pouline, pariggila auto idi, LINKSYS WAG200G-EU WIRELESS-G ADSL HOME GATEWAY (ADSL OVER PSTN) apo edw http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615102 ....dld tha mporw na kanw douleia mou xwris to usb modem nai i oxi? apla apo auta pou diavaza nomiza oti einai modem/router.... i na zitisw kati allo prin mou to steiloun? omws simera eida oti exoun valei k auto...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614256 GATEWAY = modem/router... sto pa eksarxhs... τρο linksys που προτεινετε μπορει να υποστηριξει πρωτοκολλο 802.11 n με firmware upgrade?Το ρωτω γιατι ο φορητος μου υποστηριζει το νεο αυτο πρωτοκολλο και βρισκομαι στην αναζητηση και εγω ενος wireless για συνδεση στο net oxi. uparxoun alla me n. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ποια gateway προτεινεις τοτε?Μηπως ειναι νωρις να χρησιμοποιησω προτυπο n για 1mbit adsl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 GATEWAY = modem/router... sto pa eksarxhs... thnx, apla eixa mia amfivolia ontas arxarios se wifi diktya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ποια gateway προτεινεις τοτε?Μηπως ειναι νωρις να χρησιμοποιησω προτυπο n για 1mbit adsl? pote den einai arga.... to kalutero sthn timh tou gia mena einai to Linksys Wireless-N ADSL2+ Gateway WAG300N Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tip8y Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 kai ego to linksys protino stegna ektos an thes zyxel 660 hw pou akoma kalitero. Τελικά πήρα το WBR-3460 της Level One και φυσάει! Thanks για τις προτάσεις πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Εγω linkys προτεινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 pote den einai arga.... to kalutero sthn timh tou gia mena einai to Linksys Wireless-N ADSL2+ Gateway WAG300N αν χρησιμοποιησω τα b/g προτυπα θα εχω μεγαλη μειωση στην αποδοση/λειτουργικοτητα σε σχεση με το n? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 se apodosi terastia ... se leitourgikothta oxi... thn idia douleia kanoun... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 hmm για να καταλαβω....για 1mbit adsl υπαρχει αισθητη διαφορα ή αυτη η διαφορα φαινεται μονο σε μεγαλο bandwidth? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 εχω αυτον τον φορητο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=974374&tab=specs http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.905081 Βάζω και τα δυο λινκ γιατι δεν γνωριζω αν το draft-N(eshop link) ειναι το ιδιο με το n(plaisio) πρωτοκολλο στη ασυρματη δικτυωση.Τελικα ειναι τα ιδια(sry αλλά ειμαι ψιλοασχετος με wireless) Aν γινεται δωστε καποιο λινκ απο n wireless απο eshop/plaisio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 i diafora sto 1mbit einai mhdaminh....polu apla giati b/g pezoun sta 54mbps sth thewria...sthn praksi ade na pianeis 3-5mbps katevasma....me to 1mbps pou xeis tha katevazeis apto internet me max 120kbps peripou...ara....i diafora einai sto topiko LAN...apto ena pc sto allo...kai fisika sthn emveleia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 oxi to airties.to wag200 g einai adsl router.to wrt einai sketo router.mia xara agora ekanes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 i diafora sto 1mbit einai mhdaminh....polu apla giati b/g pezoun sta 54mbps sth thewria...sthn praksi ade na pianeis 3-5mbps katevasma....me to 1mbps pou xeis tha katevazeis apto internet me max 120kbps peripou...ara....i diafora einai sto topiko LAN...apto ena pc sto allo...kai fisika sthn emveleia. thx για τις απαντησεις....τωρα για το b/g προτυπο ειναι επαρκες για μονοκατοικια διοροφη 120τ.μ? Το ρουτερ πρεπει να ειναι σε οπτικη επαφη με το laptop?Τι περιορισμοι υπαρχουν?(παντα αναφερομαι για 1mbit γραμμη) Σκεφτομαι να παρω το wag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.