Filos19 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Είδα το eye of the North σε βιντεάκι αλλά δεν με εντυπωσίασε και τόσο. Μου φάνηκε πολύ σκοτεινό..., πολύ καταθλιπτικό δεν ξέρω και γω πως να το χαρακτηρίσω. Πείτε και εσείς τη γνώμη σας
chek2fire Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Καιρός είνα να δούμε κανά dungeon στο gw μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες.
Filos19 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Χαχα τι ενοείς μακάρι?? Εγώ για αρνητικό το είπα.Αλλά βέβαια γούστα είναι και αυτά. Από την άλλη όταν το πάρω μπορεί να μου αρέσει κιόλας.Ποτέ δεν ξέρεις. Για να δούμε
chek2fire Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Σε μια βδομάδα δεν ανοίγουν οι server για το νεό expansion γιααυτούς βέβαια που έχουν preorder.
kounabi22 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Ine ena kalo expasion gia tus katoxus tu prophecies ,faction,nightfall. I prosthiki tu dungeon einai kali fasi gia na pas me tus filu su ne team speak kai na akus ta gnosta "healer me reeee" "ox boithia" "re kante me ress" "xathika pu briskeste"....
chek2fire Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 και εγώ γιαυτό το περιμένω μήπως ξαναμαζευτούμε όλοι οι γνωστοί και πηγαίνουμε σε κανά dungeon όλοι μαζί σαν τις παλιές καλές εποχές.Στο gw έχει υποτιμηθεί το pve κομμάτι και αυτό λόγο των ατυχών επιλογών της arena net που τελικά για να αδειάζει τους server της νερφαρε τα quest και πρόσθεσε skill και ο καθένας μπορεί να παίξει μόνος του παρέα με τα hench.Oχι ότι κάτι τέτοιο δεν γινότανε και παλιά αλλά ήτανε αρκετά δύσκολο και απαιτούσε εμπειρία. Δυστηχώς μετα το prophecy δεν έχω βρεί κανένα αξιόλογο mmorpg.Oλα κινούντε στην μετριότητα μην έχοντας να προσφέρουν τίποτα καινοτόμο.
kounabi22 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 exis dikio vakho meta to prophecies ta alla 2 den me trabusan toso san story. pistevo giafto to gwen ine sto xarti tu prophecies. kai me ta 4 bonus mision na dume ti tha lene telika.
Filos19 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Ine ena kalo expasion gia tus katoxus tu prophecies ,faction,nightfall.I prosthiki tu dungeon einai kali fasi gia na pas me tus filu su ne team speak kai na akus ta gnosta "healer me reeee" "ox boithia" "re kante me ress" "xathika pu briskeste".... Αυτό γίνεται όμως ήδη γίνεται φίλε μου.Όποιος θέλει εγκαθιστά το teamspeak και μπορεί να μιλάει στον αγώνα μέσα.Είναι ανεξάρτητο όμως από το gw.
kounabi22 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 ne afto me to microfono ginete kai tora afto pu thelo na po einai oti me to thema ton dungeons tha theli perisoteri organosi giati tha ine pio diskola kai diarkun perisotero.den nomizo na antimetopizume xaza mob. filos19 me ti nickname ise mesa sto gw na ta pume kai online.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 .... filos19 me ti nickname ise mesa sto gw na ta pume kai online. Ναι να βρεθούμε όλοι μαζί....θα με βρείτε σαν elenanta mist....χεχε!
Filos19 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Ωχ παιδιά τώρα έχω εξεταστική και δεν παίζω gw.Οπότε μάλλον σε κανά 15 μέρες θα ξεκινήσω. Elenanta mist ε?Οκ θα σε ψάξω. Kounabi22 θα τα πούμε και αργότερα θα σου πω και το nick όταν θα ξαναμπώ.!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.