kkostas77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Εχω εδω και 1 χρόνο το ρουτερ αυτό (μοντέλο FBR-1407A) O λόγος που το χρησιμοποιώ ειναι επειδή έχω ένα μικρό δυκτιο σπιτι μου με 3 υπολογιστές ώστε να έχουν ολοι πρόσβαση στο νετ. Πρόσφατα άλλαξα την σύνδεση fothet 768 που ειχα για το νετ και έβαλα την υπηρεσία double play ώστε να φυγω και εντελώς απο τα παγια του Οτέ. Το πρόβλημα μου είναι οτι το ρουτερ μου ΔΕΝ έχει πλέον προσβαση στο νετ. Παρόλες τις προσπάθειες για νέες ρυθμίσεις που έκανα με το τεχνικό τμημα της forthnet δεν βγήκε άκρη. Φυσικά με το ρουτεράκι που μου έστειλε η fortthnet, ένα siemens, έχω πρόσβαση στο νετ κανινικά, αλλα δεν μπορώ εννοείτε να έχω δυκτιο. Έχω την εντύπωση οτι το Level One απλά δεν υποστιρίζει το double play και πιθανόν να χρειάζεται update το λογισμικό του.Το πρόβλημα ειναι το πως θα μπορέσω να κάνω κάτι τέτοιο.... Εχει κανεις καμία ιδέα?? Ευχαριστώ
tsakonas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 dokimase ena firmware update http://download.level1.tw/level1/firmware/FBR-1407A(R1.01f6)_2006-01-10.zip
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 akoma kai adsl 2 na min ine eprepe na pexei.tora to dokimazeis san pppoa i pppoe?balto pppoe.perna kai firmware update.na min exeis diktio me to siemens mou fenetai xlomo.ama thes pantos pare ena switch gia na exeis pio poles lan i xrisimopoiise tis lan tou fb 1407 allazontas tou tin ip gia na min ine idia me to siemens kai klinontas tou ton dhcp .etsi tha ginei ena switch
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.