DIMITRISG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 ειχα δωσει το κινητο στην κορη της φιλης μου και της το κλεψανε το 2005 ξεκινησα την διαδικασια μπλοκαρισματος του ΙΜΕΙ αλλα δεν γινοτανε γιατι η αστυνομια δεν μου εδινε χαρτι για σωματικες βλαβες. Σε αλλη περιπτωση -παλι η κορη της φιλης μου- της κλεψανε το κινητο και δηλωσε σωματικη βλαβη, τοτε μπλοκάρανε το ΙΜΕΙ και οταν ο μάγκας το ανοιξε μετα απο 2 μήνες τον βρήκανε απο το σήμα. Η αστυνομία μετα απο επιπονη διαδικασια 6 μηνων και βαλε επέστρεψε το κινητό .
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Σωστός και καθόλου αστείο Ελπίζω όταν του το καβατζώσουν και του φίλου σου το κινητό να χαρεί που κάποιος θα το πάρει φτηνά... Προσωπικά εύχομαι να τον πιάσουν.Αυτά +1 Και προσωπικά ελπίζω οι admins/mods να αποφασίσουν να απαγορεύσουν τέτοιου είδους συζητήσεις γιατί πολλές λοποδιτιές και παρανομίες βλέπω απ'τον φίλο μας τον Fan...
R_Barrichello Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 ειχα δωσει το κινητο στην κορη της φιλης μου και της το κλεψανε το 2005ξεκινησα την διαδικασια μπλοκαρισματος του ΙΜΕΙ αλλα δεν γινοτανε γιατι η αστυνομια δεν μου εδινε χαρτι για σωματικες βλαβες. Σε αλλη περιπτωση -παλι η κορη της φιλης μου- της κλεψανε το κινητο και δηλωσε σωματικη βλαβη, τοτε μπλοκάρανε το ΙΜΕΙ και οταν ο μάγκας το ανοιξε μετα απο 2 μήνες τον βρήκανε απο το σήμα. Η αστυνομία μετα απο επιπονη διαδικασια 6 μηνων και βαλε επέστρεψε το κινητό . Χμμμ...Εμενα πριν 2-3 χρονια που μου ειχαν κλεψει ενα Siemens, απλα τηλεφωνησα στα κεντρικα τους, εδωσα το ΙΜΕΙ και το μπλοκαραν...Ουτε χαρτια απο αστυνομια ουτε τιποτα...Περιεργο...
olatalefta Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 ειχα δωσει το κινητο στην κορη της φιλης μου και της το κλεψανε το 2005ξεκινησα την διαδικασια μπλοκαρισματος του ΙΜΕΙ αλλα δεν γινοτανε γιατι η αστυνομια δεν μου εδινε χαρτι για σωματικες βλαβες. Σε αλλη περιπτωση -παλι η κορη της φιλης μου- της κλεψανε το κινητο και δηλωσε σωματικη βλαβη, τοτε μπλοκάρανε το ΙΜΕΙ και οταν ο μάγκας το ανοιξε μετα απο 2 μήνες τον βρήκανε απο το σήμα. Η αστυνομία μετα απο επιπονη διαδικασια 6 μηνων και βαλε επέστρεψε το κινητό . στην Ελλαδα? τα ξερεις απο 1ο χερι αυτα π λες ή καποιος φιλος φιλου κτλ στο πε? 1η φορα ακουω συλληψη για κλεμμενο. υπαρχουν κ προγραμματα για αλλαγες ιμει.
R_Barrichello Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 στην Ελλαδα?τα ξερεις απο 1ο χερι αυτα π λες ή καποιος φιλος φιλου κτλ στο πε? 1η φορα ακουω συλληψη για κλεμμενο. υπαρχουν κ προγραμματα για αλλαγες ιμει. Ακριβως αυτο θα ελεγα κι εγω...Μεχρι και ενα παιδακι μπορει να κανει αλλαγη ΙΜΕΙ τοσο ευκολο που ειναι! Αλλα και να το εντοπισουν το κινητο, ειναι δυνατον να βρουν ακριβως που ειναι ο αλλος? Μονο σε ποια κυψελη ειναι δε βλεπουν?
DIMITRISG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Οχι ρε σεις σε μενα συνεβει οχι σε αλλον στην γαλλια οχι στην ελλαδα και στην αστυνομια ολοι αυτο ελεγαν δεν ειναι ενας που το ειπε και στις εταιρειες 2διαφορετικες το ιδιο ζητησανε
panagos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Είχα μείνει έκπληκτος μέχρι που διάβασα.. στην γαλλια οχι στην ελλαδα ..και σκέφτηκα.. φυσικά.
freakystyley Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 φίλε μου μου κλέψανε νοκια ν95.. ετοιμάσου για έφοδο!
Thisamenis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 όποιος αγοράζει κλεμένα θεωρείται Κλεπταποδόχος και διώκεται ποινικά λεγω...αυτό που δεν ξέρω είναι αν σου χαρίσουν ένα κλεμένο τι γίνεται! :Ρ
haunter_2 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Επειδή μου κλέψανε κ εμένα το κινητό, αυτά που έμαθα είναι ότι για να μπλοκάρεις το κινητό κάνεις μια καταγγελία κλοπής στο Α.Τ της περιοχής που στο κλέψανε (τραβάς κ μια μήνυση κατα αγνώστων, έτσι να υπάρχει) κ με το χαρτί που σου δίνουν από την αστυνομία, πας σε μια vodafon και κάνεις αίτηση να κλειδωθεί η συσκευή. Για τις άλλες εταιρείες μάλλον το ίδιο ισχύει.
Neurotic_Fest Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Ακριβως αυτο θα ελεγα κι εγω...Μεχρι και ενα παιδακι μπορει να κανει αλλαγη ΙΜΕΙ τοσο ευκολο που ειναι! Από πότε έγινε τόσο εύκολο ν'αλλάξεις ΙΜΕΙ σε nokia με OTP τσιπάκι ;;; Έχω χάσει εξελίξεις ή μιλάς πολύ γενικά.
Thisamenis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 με το χαρτί που σου δίνουν από την αστυνομία, πας σε μια vodafon και κάνεις αίτηση να κλειδωθεί η συσκευή. Για τις άλλες εταιρείες μάλλον το ίδιο ισχύει. το καλύτερο θα ήταν με το χαρτί που σου δίνουν από την αστυνομία, να πηγαινες σε μια vodafon και να σου χάριζαν ένα νέο κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.