Προς το περιεχόμενο

Vista DSP

Aleksiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Είδα οτι πουλάνε με νέο PC Windows Vista DSP. Κάπου είχα ακούσει οτι έχουν περιορισμό ώς προς τον αριθμό εγκαταστάσεων που μπορείς να κάνεις. Ισχύει αυτό; Τίποτα άλλοι περιορισμοί υπάρχουν;

Thanks

Δημοσ.

Στο επίσημο site της Microsoft δεν υπάρχει έκδοση Windows Vista DSP.

Αντίθετα ο χαρακτηρισμός DSP(Delivery Service Partner) αντιστοιχεί περίπου στην διανομή ΟΕΜ(Original Εquipment Μanufacturer) μόνο που η διανομή θα είναι η διαθέσιμη απο μικρότερους μεταπωλητές δηλ οχι HP,IBM,Dell.

Η έκδοση για συναρμολογητές ηλεκτρονικών υπολογιστών (DSP) εγκαθίσταται σαν πλήρης εφαρμογή και δεν υποστηρίζει αναβάθμιση από προϋπάρχουσα έκδοση

Προορίζεται για διάθεση μέσω του δικτύου συναρμολογητών ηλεκτρονικών υπολογιστών και δεν έχει δυνατότητα μεταφοράς της άδειας χρήσης σε άλλον ηλεκτρονικό υπολογιστή εκτός του αρχικού που έγινε η εγκατάσταση

H τεχνική υποστήριξη παρέχεται από τον κατασκευαστή ηλεκτρονικού υπολογιστή ή τον αγοραστή του λογισμικού

πηγή http://www.megamarket.gr

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι μεχρι στιγμης δεν υπαρχει επισημη ενημερωση αν ο αριθμος των εγκαταστασεων ειναι συγκεκριμενος η απεριοριστος σε σχεση με τις κανονικες εκδοσεις...

Δημοσ.

Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει αλλά εγώ που έχω αγοράσει τα Windows Vista Home Premium DSP έχω κάει πάνω από 15 φορές φορμάτ και ενεργοποίηση χωρίς κανένα πρόβλημα

Δημοσ.
Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει αλλά εγώ που έχω αγοράσει τα Windows Vista Home Premium DSP έχω κάει πάνω από 15 φορές φορμάτ και ενεργοποίηση χωρίς κανένα πρόβλημα

στο ίδιο pc?

Δημοσ.

Το έψαξα λίγο στο Internet και απο οτι ανακάλυψα ο μόνος περιορισμός πρέπει να είναι οτι το serial συνδέεται με την motherboard, οπότε αν αυτή αλλάξει ή αν δοκιμάσεις σε άλλο PC δεν θα γίνει η ενεργοποίηση. Πάντως λέει πως αν πεισεις την Microsoft οτι χάλασε η Mothrboard θα σου επιτρέψουν να κάνεις ενεργοποίηση. Αν είναι έτσι μάλλον αξίζει η αγορά της έκδοσης αυτής. Όσο για το όνομα DSP είναι μούφα, κανονικά ονομάζονται OEM.

Δημοσ.
εγώ που έχω αγοράσει τα Windows Vista Home Premium DSP έχω κάει πάνω από 15 φορές φορμάτ και ενεργοποίηση χωρίς κανένα πρόβλημα

Ποτε προλαβες ρε θηριο ???? Τα εβαλα απο τους πρωτους και ακομα δεν εχω κανει format...Φτυστε με μην με ματιασετε !!!!Κι εγω dsp premium εχω βαλει.

Δημοσ.
ti proteinete home premium h ultimate?

Οπωσδηποτε οχι home γιατι δεν εχουν το aero . Στα ultimate η βασικη διαφορα που εχουν ειναι μια δυνατοτητα για κατι σαν ghost στο λειτουργικο. Κατι που το κανω με τα premium με το καταλληλο προγραμμα.Αρα προτεινω premium.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...