xnoudas_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Έχω στην κατοχή μου ένα laptop Pentium II στα 333 με 192 MB μνήμη και θα ήθελα τα φώτα σας για ποια διανομή να εγκαταστήσω. Προσπάθησα με την Ubuntu 7.04, αλλά δεν τα κατάφερα να εγκαταστήσω τελικά…. Δεν θέλω να κάνω παπάδες, για απλή χρήση προορίζεται το μηχάνημα. Ευχαριστώ για τυχών απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 θα σου πρότεινα το puppy linux ότι πρέπει για παλιά μηχανήματα και με όμορφο περιβάλλων http://www.puppylinux.org/user/viewpage.php?page_id=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xnoudas_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Αδερφέ μου το Link δεν δουλευει... Τι interface έχει η διανομη αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 I pia panw dianomi einai edw allo ena mikro distro einai to Slax kai to DamnSmallLinux tou opoiou den douleuei i url Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xnoudas_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 6 Giga δισκο έχει και δεν θα περασω όλα τα πακέτα. Απλα να έχω να ασχολουμαι με κατι θελω. Σας ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.