sozirarak Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Εχω τα 2 Pc μου σε δικτυο με crossover καλωδιο, ο ενας που εχει ιντερνετ δινει και στον αλλο, αυτο που με παρεξενεψε ειναι οτι ενω απο τον εναν μπορω και βλεπω τον σκληρο του αλλου αντιστροφα ομως μου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικο, τι παιζει? εχω κανει ολους τους σκληρους κοινοχρηστους στο δικτυο.
zourlas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 exeis dwsei pliri dikaiomata to "Everyone" ston skliro pou sou zitaei password?
sozirarak Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 exeis dwsei pliri dikaiomata to "Everyone" ston skliro pou sou zitaei password? ναι το εκανα και παλι μου ζηταει password
@_zerocool Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μια λύση για να μην ζητάει password είναι να έχεις ίδιο username και password στα δυο PC.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 ama doseis username administrator kai to pass pou exeis san administrator logika tha se balei mesa xoris provlima.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.