azio Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ειμαι 17 ετων και ειμαι ετοιμος να αγορασω ενα gilera dna 50cc μοντελο 2002.Η τιμη πωλησης του σε καινουργιο ηταν 2.800 ευρω αλλα λογω του οτι δεν το θελει και θελει να παρει αμαξι το δινει 600 ευρω.τον Σεπτεμβρη θα το περασο απο μιχανικο και αν ολα πανε καλα θα το αγορασω.αλλα κανονταε ερευνα στι ιντερνετ ειδα κυριως στα αγγλικα reviews(στην Αγγλια εχει κυκλοφορησει πολυ αυτο το μηχανακι)να το επενουν πολυ.αλλα ειδα και ενα μηνυμα αυτης της σελιδας απο εναν αντονη ετος 2002 να δινει συμβουλες και να λεει μακρια απο το dna 50cc.Και τωρα θα ηθελα την βοηθεια σας.να μου δωσετε γνωμες απο εμπειρειες σας.κατι ακομα..στο ιντερνετ το μηχανακι φαινεται στα βιντεακια μικρο ενα οταν το ειδα απο κοντα δεν ηταν καθολου μικρο.ακομη και ο αντωνης που σασ λεο απο το insimnia αναφερει ποσ το μηχανακι αυτο ειναι για ανθρωπους κατω απο 1,85.πραγμα που δεν μ φαινεται να στεκει.παρακαλω βοηθειστε με με την απαντηση σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Αμα σου πω οτι δεν κατάλαβα ούτε τα μισά απ'αυτά που έγραψες..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagos_46 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δεν έχει ακουστεί κάτι το ιδιαίτερο σε προβλήματα,αν και η έκδοση με το καρμπυρατέρ είναι πιό αξιόπιστη απο την αντίστοιχη με ψεκασμό(άν υπάρχουν δύο εκδόσεις και δεν το μπερδεύω με το runner). Αν θυμάμαι καλά το ύψος της σέλας πρέπει να είναι ίδιο με ένα παπί. Για πιό εμπεριστατωμένες απαντήσεις απευθύνσου εδώ...http://scooterclub.14.forumer.com/index.php...σίγουρα θα σε βοηθήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Αμα σου πω οτι δεν κατάλαβα ούτε τα μισά απ'αυτά που έγραψες..? Θα το καταλαβαίναμε... Είναι και η ηλικία προχωρημένη παππού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μπα,απλά τα πρωινά δεν παίρνω στροφές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olatalefta Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 εχει σταματησει να βγαινει.η τιμη ειναι καλη οτι κ να χει με 200ε βαζεις καινουργια κυλινδροπιστονα κ εισαι οκ.σιγουρα αν εισαι ψηλος με ολες τις μινιατουρες μηχανων θα χεις προβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wolverine7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 τι εννοεις οταν λες δεν βγαινει?επειδη 8ελς να αγορασω και εγω ενα........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Αν ειχε σταματησει το 2007, τωρα θα ειναι... στα θυμαρακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phantomas93 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 !!!!!!παιδια επειδη θελω να παρω και εγω ενα gilera dna 50cc ή 125cc τι προτεινετε ??? αξιζει τελικα ???(αν ξερετε τιμες καλο θα ηταν)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.