overclockerd Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Το CPU-Z μπορεί ανετότατα να είναι edited ... Τώρα που το λές ναι...:neutral:
billpeppas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Ξυπνήστε ραααα! Πρώτα από όλα δεν πάει με αέρα ούτε καν στα 1500Mhz ο Duronάκος. Δεύτερον..ανοίγεις το CPUz τραβάς screenshot του Desktop, ανοίγεις το MS Paint κάνεις edit τα νούμερα, και έπειτα πατάς View Bitmap...full screen, και να το ψεύτικο desktop σου. Επίσης οι CPU δεν εκρήγνονται.
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Kάτσε ρε συ Bill, γιατί μιλάς στον Πληθυντικό ? :???: ...
alexzzz Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Εμένα το βίντεο μου άρεσε πάντως. Είχε κάτι από Hollywood, όπου ακουμπάει προφυλακτήρας με προφυλακτήρα και ανατινάζονται τα αμάξια.
billpeppas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Kάτσε ρε συ Bill, γιατί μιλάς στον Πληθυντικό ? :???: ... Γιατί είναι πολλά τα ζώα ( όχι εσύ βεβαίως )
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Xaxaxaxaxaxa, ok ώρα μου να την κάνω γιατί είμαι πτώμα ... bb guyz, good night ! Keep benching ! :wink: (Άντε να ανεβαίνει η HOT :wink:)
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 pantos se ena allo video pou bgazoun tin psiktra apo tincpu epidi oi palies cpu den eklinan oute to mobo ixe protection apla i cpu ebgale san ligo kapno apo to die.nothing else
tolis_01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 pantos se ena allo video pou bgazoun tin psiktra apo tincpu epidi oi palies cpu den eklinan oute to mobo ixe protection apla i cpu ebgale san ligo kapno apo to die.nothing else http://youtube.com/watch?v=HIOyljLEcyk
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 ΑΜΑΝ! :O Τετοιο βρασιμο δεν ειχα ξαναδει...
totti Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Αληθινό είναι ... τα ίδια είχα πάθει (έκρηξη) με έναν athlon thunderbird 1.2Ghz ... καταστράφηκε η μητρική (δεν έβγαλε τρύπα) και ο athlon εγινε 2 κομμάτια... Τον έχω ακόμα για ανάμνηση (τον έχω κολλήσει με superglue) κάτι πρέπει να έπαιζε τότε με τους επεξεργαστές της AMD που ήταν από κεραμικό.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Απλα απορω πως τοτε ειχαν τετοια γραφικα λολ!
mihalakis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Αληθινό είναι ... τα ίδια είχα πάθει (έκρηξη) με έναν athlon thunderbird 1.2Ghz ... καταστράφηκε η μητρική (δεν έβγαλε τρύπα) και ο athlon εγινε 2 κομμάτια...Τον έχω ακόμα για ανάμνηση (τον έχω κολλήσει με superglue) κάτι πρέπει να έπαιζε τότε με τους επεξεργαστές της AMD που ήταν από κεραμικό. Παρόμοια εμπειρία από thunderbird 1400 (κεραυνόπουλο;Δεν λέμε έκρηξη αλλά καπνός και γεια σου. Όπως ειπώθηκε παραπάνω το thermal protection δεν λειτουργούσε στα chipsets μέχρι το ΚΤ266. Από το ΚΤ333 και μετά επιβεβαιωμένα λειτουργεί
totti Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Παρόμοια εμπειρία από thunderbird 1400 (κεραυνόπουλο;Δεν λέμε έκρηξη αλλά καπνός και γεια σου. Όπως ειπώθηκε παραπάνω το thermal protection δεν λειτουργούσε στα chipsets μέχρι το ΚΤ266. Από το ΚΤ333 και μετά επιβεβαιωμένα λειτουργεί Κοίτα δεν ήταν τόσο δυνατή σαν το βίντεο του thred αλλά μπάμ έκανε και μύριζε πολύ άσχημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.