Προς το περιεχόμενο

CPU Exploding!

overclockerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξυπνήστε ραααα!

Πρώτα από όλα δεν πάει με αέρα ούτε καν στα 1500Mhz ο Duronάκος.

Δεύτερον..ανοίγεις το CPUz τραβάς screenshot του Desktop, ανοίγεις το MS Paint κάνεις edit τα νούμερα, και έπειτα πατάς View Bitmap...full screen, και να το ψεύτικο desktop σου.

Επίσης οι CPU δεν εκρήγνονται.

Δημοσ.

Εμένα το βίντεο μου άρεσε πάντως. Είχε κάτι από Hollywood, όπου ακουμπάει προφυλακτήρας με προφυλακτήρα και ανατινάζονται τα αμάξια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αληθινό είναι ... τα ίδια είχα πάθει (έκρηξη) με έναν athlon thunderbird 1.2Ghz ... καταστράφηκε η μητρική (δεν έβγαλε τρύπα) και ο athlon εγινε 2 κομμάτια...

Τον έχω ακόμα για ανάμνηση (τον έχω κολλήσει με superglue) κάτι πρέπει να έπαιζε τότε με τους επεξεργαστές της AMD που ήταν από κεραμικό.

Δημοσ.
Αληθινό είναι ... τα ίδια είχα πάθει (έκρηξη) με έναν athlon thunderbird 1.2Ghz ... καταστράφηκε η μητρική (δεν έβγαλε τρύπα) και ο athlon εγινε 2 κομμάτια...

Τον έχω ακόμα για ανάμνηση (τον έχω κολλήσει με superglue) κάτι πρέπει να έπαιζε τότε με τους επεξεργαστές της AMD που ήταν από κεραμικό.

Παρόμοια εμπειρία από thunderbird 1400 (κεραυνόπουλο;;)Δεν λέμε έκρηξη αλλά καπνός και γεια σου. Όπως ειπώθηκε παραπάνω το thermal protection δεν λειτουργούσε στα chipsets μέχρι το ΚΤ266. Από το ΚΤ333 και μετά επιβεβαιωμένα λειτουργεί

Δημοσ.
Παρόμοια εμπειρία από thunderbird 1400 (κεραυνόπουλο;;)Δεν λέμε έκρηξη αλλά καπνός και γεια σου. Όπως ειπώθηκε παραπάνω το thermal protection δεν λειτουργούσε στα chipsets μέχρι το ΚΤ266. Από το ΚΤ333 και μετά επιβεβαιωμένα λειτουργεί

Κοίτα δεν ήταν τόσο δυνατή σαν το βίντεο του thred αλλά μπάμ έκανε και μύριζε πολύ άσχημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...