MetallicA Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα, έκανα μια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου σήμερα, ανάμεσα σε αυτά τα μέρη τα οποία αναβάθμισα ήταν και η αγορά ενός καινούργιου σκληρού δίσκου. Στο παλιό μου pc είχα κάνει εγκατάσταση τα winxp και είχα φτιάξει ένα account για μένα π.χ MetallicA. Επειδή στον παλίό δίσκο είχα αρκετά αρχεία δεν έκανα backup με την προοπτική να κάνω αφού πρώτα στήσω το νέο μηχάνημα. Στήνω λοιπόν το νέο μηχάνημα, εγκαθιστώ τα winxp, φτιάχνω ένα παρόμοιο account (MetallicA) στον καινούργιο σκληρό και όλα παίζουν καλά. Κουμπώνω τώρα πάνω το παλιό σκληρό και τον βλέπουν τα win μια χαρά. Το πρόβλημα είναι όταν προσπαθώ να μπώ στον φάκελο χρήστη του παλιού μου σκληρού (π.χ. E:\Documents and Settings\MetallicA ) όπου μου βγάζει μνμ access denied... Έχετε καμμιά ιδέα?
timekeeper Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα,έκανα μια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου σήμερα, ανάμεσα σε αυτά τα μέρη τα οποία αναβάθμισα ήταν και η αγορά ενός καινούργιου σκληρού δίσκου. Στο παλιό μου pc είχα κάνει εγκατάσταση τα winxp και είχα φτιάξει ένα account για μένα π.χ MetallicA. Επειδή στον παλίό δίσκο είχα αρκετά αρχεία δεν έκανα backup με την προοπτική να κάνω αφού πρώτα στήσω το νέο μηχάνημα. Στήνω λοιπόν το νέο μηχάνημα, εγκαθιστώ τα winxp, φτιάχνω ένα παρόμοιο account (MetallicA) στον καινούργιο σκληρό και όλα παίζουν καλά. ...eat the dirt, bite the nail... Κουμπώνω τώρα πάνω το παλιό σκληρό και τον βλέπουν τα win μια χαρά. Το πρόβλημα είναι όταν προσπαθώ να μπώ στον φάκελο χρήστη του παλιού μου σκληρού (π.χ. E:\Documents and Settings\MetallicA ) όπου μου βγάζει μνμ access denied... Έχετε καμμιά ιδέα? Μπορείς να τρέξεις ένα Linux LiveCD. Προτείνω το Slax. Μπορεί να δει τους φακέλους και τα περιεχόμενα τους χωρίς πρόβλημα! Αν έχεις μόνο recorder στο pc, μπορείς να το φορτώσεις όλο στην μνήμη και μέτα να γράψεις τα περιεχόμενα σε ένα δισκάκι. ...eat the dirt, bite the nail...
MetallicA Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Thanx για την πρόταση. Τελικά το έφτιαξα κάνοντας Login σαν administrator σε safe mode. Από ότι κατάλαβα αυτά είχαν μαρκαριστεί σαν private folder στο παλιό μου setup και τώρα τα win δεν έβρισκαν σε ποιο χρήστη ανήκουν τα δικαιώματα, έτσι με κάποιο τρόπο (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα διαφορετικά tab άνοιξα) μου έβγαλε την επιλογή να κάνω regain τα privilleges για αυτά τα αρχεία εφόσον δεν "βλέπουν" τα win τον "original" χρήστη...
timekeeper Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Thanx για την πρόταση. Τελικά το έφτιαξα κάνοντας Login σαν administrator σε safe mode. Από ότι κατάλαβα αυτά είχαν μαρκαριστεί σαν private folder στο παλιό μου setup και τώρα τα win δεν έβρισκαν σε ποιο χρήστη ανήκουν τα δικαιώματα, έτσι με κάποιο τρόπο (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα διαφορετικά tab άνοιξα) μου έβγαλε την επιλογή να κάνω regain τα privilleges για αυτά τα αρχεία εφόσον δεν "βλέπουν" τα win τον "original" χρήστη... ...eat the dirt, bite the nail...
tech25 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Thanx για την πρόταση. Τελικά το έφτιαξα κάνοντας Login σαν administrator σε safe mode. Από ότι κατάλαβα αυτά είχαν μαρκαριστεί σαν private folder στο παλιό μου setup και τώρα τα win δεν έβρισκαν σε ποιο χρήστη ανήκουν τα δικαιώματα, έτσι με κάποιο τρόπο (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα διαφορετικά tab άνοιξα) μου έβγαλε την επιλογή να κάνω regain τα privilleges για αυτά τα αρχεία εφόσον δεν "βλέπουν" τα win τον "original" χρήστη... Στο ownership πηγες, και εγινες owner των αρχειων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.