Hlapatsas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ρε μην ρίχνετε γείωση.Απαντήστε και σε εμένα...
george_o/c Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 vale kai to Xbitlabs.com kai firingsquad.com mesa se auta pou eipes george Σωστός ο Thresh ... Άσε όλη μέρα σήμερα, θα αργήσω να βγάζω καπνούς με αυτά που είδαν τα μάτια μου ... Πάω να φέρω το άζωτο να καλμάρω στους -196 ...
tonyk_x Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ρε μην ρίχνετε γείωση.Απαντήστε και σε εμένα... Και τα παιχνίδια εφαρμογές για PC είναι και μάλιστα με πολύ μεγάλες απαιτήσεις σε πόρους. Άρα αν υπάρχει κάτι που μειώνει την απόδοση του υπολογιστή σου λογικό δεν είναι να επηρεάζει και την απόδοση των εφαρμογών που τρέχουν σε αυτό.... Τώρα όσον αφορά τη σημασία της μητρικής και του chipset της όσον αφορά τις επιδόσεις και τη σταθερότητα ενός συστήματος θα βρεις πολλά topic εδώ μέσα που θα σε διαφωτίσουν. Η δικιά μου άποψη πάντως είναι ότι το να προσπαθείς να πιάσεις μέγιστες επιδόσεις σε παιχνίδια με μία μέτρια μητρική είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις πρωταθλητισμό με λάμες στα πόδια...
tonyk_x Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Πάντος το topic ξέφυγε λίγο νομίζω.... Περισσότερο συζήτηση στην βουλή της Ταϊλάνδης θυμίζει.... λολ
george_o/c Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ξεκινήσαμε από την Ati, συνεχίσαμε με καβγάδες και ανταλλαγές βωμολοχιών και επιχειρημάτων, συνεχίσαμε με τα πιο αξιόπιστα site με info για PCs και συνεχίζουμε με τη Registered version του Aquamark ... Χώρια τις διάφορες παρεμβολές, που ούτε καν συνδέονταν με το topic ... Ababikalolouka ?
tonyk_x Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Ξεκινήσαμε από την Ati, συνεχίσαμε με καβγάδες και ανταλλαγές βωμολοχιών και επιχειρημάτων, συνεχίσαμε με τα πιο αξιόπιστα site με info για PCs και συνεχίζουμε με τη Registered version του Aquamark ... Χώρια τις διάφορες παρεμβολές, που ούτε καν συνδέονταν με το topic ... Ababikalolouka ? Ababikalolouka ? = με πιάνεις??? στην επίσημη γλώσσα της Τανζανίας αν δεν κάνω λάθος ε? :twisted::twisted:
george_o/c Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Έλα ρε Tonyk, γιατί αποκάλυψες τον τόπο καταγωγής μου ? Ξεκόλλα ε ! ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Πάντος το topic ξέφυγε λίγο νομίζω.... Περισσότερο συζήτηση στην βουλή της Ταϊλάνδης θυμίζει.... λολ Όντως, αυτό σκέφτηκα κι εγώ μόλις το είδα. Ποτέ δεν ήμουν hardware τύπος (δεν έχω ούτε το 10% των γνώσεων άλλων μελών εδώ) αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάθεστε και βρίζεστε/τσακώνεστε για το αν η Χ κάρτα γραφικών είναι καλύτερη ή χειρότερη από την Ψ κάρτα... :| Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Τέλος πάντων, το topic λήγει εδώ. Πιστεύω ότι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όποιος δεν κατάλαβε, δεν θέλει να καταλάβει. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.