Προς το περιεχόμενο

Βοηθειστε να καλιμπραρω την οθονη(Samsung 20bw)και λυστε μου μια απορια

gantemis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας.Εχθες αγορασα την Samsung 20BW.Ειμαι απο τους τυχερους με το s-panel.Μεχρι εδω ολα καλα.Θελω την βοηθεια σας σε 2 πραγματα.1)Επαιζα το 1ο Splinter Cell στην παλια tft οθονη μου σε αναλυση 1280*1024 μια χαρα.Δοκιμασα να το παιξω στην Samsung σε αναλυση 1680*1050 και εκ των υστερων διαπιστωνω οτι δεν υποστηριζει τετοια αναλυση.Πρωτιστως ομως σε αυτη την αναλυση δεν εμπαινε καν στο παιχνιδι και μου εβγαζε κατι μπλε και πρασινες οθονες με γραμμες και η λυση ηταν reset μεχρι να βρω τη σωστη αναλυση.Δοκιμασα να παιξω και το Scarface,πιο καινουργιο παιχνιδι(κατεβασμενο απο internet) και στην υψηλοτερη αναλυση παλι γραμμες και σε χαμηλοτερες ηχος αλλα οχι εικονα.Η καρτα γραφικων ειναι μια 7900GT και τα υπολοιπα c2d 6400 2,63Ghz,700w τροφοδοτικο Tagan,2GB μνημη OCZ 6400.Γιατι αυτα τα προβληματα;Και 2) αν καποιος αλλος εχει αυτην την οθονη και εχει πειραματιστει να μου προτεινει τις δικες του ρυθμισεις

Δημοσ.

Dokimases na katevaseis tous teleutaious drivers tis othonis?Ekana ena mikro psaksimo sto site tis samsung alla gia kapio logo den vriskw 20BW.Mipws exeis kopsei kana gramma?

Oriste gia na min me poun kai psefti (Link

Δημοσ.

Στα προηγουμενα προσθεστε και μια αλλη απορια.Ενω υπαρχει κουμπι auto,κατω απο την οθονη,οταν το παταω μου βγαζει not available,οπως και στο προγραμμα που συνοδευει την οθονη(στο cd με τους drivers)magic tone καποια μενου του γραφουν,επισης,not available.Τι παιζει;

Δημοσ.
Στα προηγουμενα προσθεστε και μια αλλη απορια.Ενω υπαρχει κουμπι auto,κατω απο την οθονη,οταν το παταω μου βγαζει not available,οπως και στο προγραμμα που συνοδευει την οθονη(στο cd με τους drivers)magic tone καποια μενου του γραφουν,επισης,not available.Τι παιζει;

Αν συνδέσεις την οθόνη με την κάρτα γραφικών μέσω DVI καλωδίου υπάρχει η δυνατότητα αυτόματου calibrarίσματος ( γεωμετρία, frame size, κλπ ).

Με αναλογικό καλώδιο ( D-Sub ) δεν γίνεται το auto-calibration για αυτό λέει not available.

Δημοσ.

Για το auto δεν σε ενδιαφέρει,με σύνδεση dvi γίνεται αυτόματα το auto calibration ενω με vga όχι.Ανάλογα και με την οθόνη όμως,σε μερικές δουλεύει το auto ακόμη και με dvi.

Δημοσ.
Η πλακα ειναι οτι η συνδεση ειναι dvi to dvi.Τωρα που διευκρινιστηκε και αυτο καποια αλλη ιδεα;

Μπορεί το μοντέλο σου να μην το υποστηρίζει ( αρκετές φορές βγάζουνε διάφορα μοντέλα με το ίδιο "σασί" )

Το user manual γιατί υπάρχει άραγε ?

Δημοσ.

Συνεχεια αποριων.Δοκιμασα με καλωδιο vga to vga και στην υποδοχη της καρτας γραφικων εβαλα εναν ανταπτορα dvi to vga,γιατι μονο dvi εξοδους εχει η καρτα γραφικων μου.Το αποτελεσμα δουλευε το auto και καποια αλλα μενου του προγραμματος magic tone.What is that?

Δημοσ.

Ο αντάπτορας μετατρέπει το ψηφιακό σήμα σε αναλογικό,και όπως είπα πιο πάνω το auto δουλεύει μόνο με σύνδεση vga (πλήν εξαιρέσεων),δηλαδή αναλογική σύνδεση.

Και προφανώς το magic tone είναι χρήσιμο μόνο σε αναλογική σύνδεση.

Δημοσ.

Αρα ολα καλα δεν παιζει καποιο προβλημα με την οθονη,γιατι ετοιμαζομουνα να παω στο μαγαζι που την πηρα για να την δουν.Μην γινουμε και ρομπες!

Δημοσ.
Αρα ολα καλα δεν παιζει καποιο προβλημα με την οθονη,γιατι ετοιμαζομουνα να παω στο μαγαζι που την πηρα για να την δουν.Μην γινουμε και ρομπες!

Ναί βρε κι εγώ την ίδια πλάκα έπαθα με την 22άρα που πήρα χθές αλλά όντος ισχύει.Μόνο με D-sub δουλεύει το auto.

Δημοσ.

Παιδια "ξαναενοχλω".Σε μενα μαλλον παιζει προβλημα καρτας γραφικων,γιατι παρολο που αλαξα την οθονη συνεχιζει να μην μπορει να κανει αλλαγη αναλυσης της οθονης,ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω.Κατευθειαν πεταει κατι οθονες μπλε,πρασινες με αλλοκοτες γραμμες και δεν στρωνει παραμονο με reset.Η καρτα ειναι μια 7900gt,δηλαδη καλη,αλλα πολυ φοβαμαι οτι πριν λιγες μερες τισ μα...κιες της ΔΕΗ εκτος απο το τροφοδοτικο,που πηρα ηδη αλλο,λετε να την πληρωσε και η καρτα γραφικων;Κατι τετοιο μου ειπε λαι το service του μαγαζιου που την πηρα."Αν στο ξανακανει,μαλλον κτι πειραχτηκε στην καρτα γραφικων".Για πεστε την γνωμη σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...