tsita Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Γεια σας. Έχω έναν Western Digital MyBook 500Gb και θέλω να τον δεί ένα dvd player που έχει usb σύνδεση, αλλά βλέπει μόνο FAT32 και ένα μόνο partition, πως γίνεται η μετατροπή; και εάν γίνει θα τον βλέπουν και τα winxp όλο για να περνάω divx;;;; Ευχαριστώ ...
dali13gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Απο NTFS σε FAT32 γίνεται η μετατροπή χωρίς να χάσεις δεδομένα. Το αντίθετο δεν γίνεται... Πρέπει να τον κάνεις format. Τα XP θα τον βλέπουν μια χαρά, με μόνο μειονέκτημα ότι δεν θα μπορείς να γράψεις αρχείο μεγαλύτερο των 4GB.
accipio Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Απο NTFS σε FAT32 γίνεται η μετατροπή χωρίς να χάσεις δεδομένα. Το αντίθετο δεν γίνεται... Πρέπει να τον κάνεις format. Τα XP θα τον βλέπουν μια χαρά, με μόνο μειονέκτημα ότι δεν θα μπορείς να γράψεις αρχείο μεγαλύτερο των 4GB. Tο ανάποδο ισχύει, απ' όσο ξέρω. Δηλ. από NTFS σε FAT32 γίνεται μόνο με format (εκτός αν χρησιμοποιηθεί εξειδικευμένο πρόγραμμα, π.χ. Partition Magic). Ενώ από FAT32 σε NTFS γίνεται χωρίς format.
dali13gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Έχεις δίκιο, γράψε λάθος. Έγραφα σε άλλα 3 thread εκείνη την ώρα και μπερδεύτηκα
ANEMOS-V Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Γιατί να γίνει FAT32 ένας τέτοιος τεράστιος δίσκος,που μετα θα υποστηρίζει αρχεία μεγέθους μονο έως 4gb? αυτό το έχεις λάβει υπόψιν σου?
iceman79 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 rikse mia matia file mou http://www.ridgecrop.demon.co.uk/index.htm?fat32format.htm
dali13gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Τον θέλει για να τον συνδέσει σε DVD player με USB θύρα και το οποίο αναγνωρίζει μόνο FAT.
Innersense Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Φίλε 99% ταλαιπωρήσε άδικα τα Divx Players που εχουν θύρα USB έχει παρατηρηθεί αμέτρητες φορές απο χρήστες ότι παίζουν καλά με δίσκους 120 - 160 GB (δεν θυμάμαι για 250). απο εκεί και πέρα αρχίζουν τεράστια προβλήματα και μάλον δεν αξίζει τον κόπο. Βασικά για αυτή τη δουλειά εγώ έχω ένα φλασάκι 2GB και ότι ταινία θέλω να δω την περνάω εκεί. όταν πείρα τον 500 άρι μου για test drive τον φόρμαρα σε fat32 και του πέταξα ένα αρχείο μέσα divx 700mb και το player δεν το είδε ποτέ. Καπάκι τον έκανα NTFS και τον έχω για data storage.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.