Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια! Έφτιαξα δίκτυο αλλά το δευτερεύων PC δεν συνδέεται στο ίντερνετ!!!

qwaser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία οταν ενεργοποιησες την επιλογη για την κοινόχρηστη συνδεση σου εβγαλε φανταζομαι το μυνημα οτι θα παρει το ΙΡ 192.168.0.1 κ.τ.λ.

Πάνε στο φορήτο σου στις ιδιότητες κάρτας δικτύου σου και ενεργοποιησε το DHCP δηλαδη "Αυτοματη Αποδοση Διευθυνσης ΙΡ" και δοκίμασε το.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις ένα fix για το winsock ...winsockfix λέγεται αμα το κανεις search στην google θα το βρείς...τρέξε το στο laptop και δοκίμασε πάλι. Επίσης ξαναδές μήπως δεν έχεις βάλει στο πρώτο pc να μοιράζεται την σύνδεση στο δίκτυο σου.

Δημοσ.

Εννοεις το 'ιδιοτητες-πρωτοκολο Ιντερνετ (TCP/IP)-ξανα ιδιοτητες και επιλεγω αυτοματη αποδοση διευθηνσης IP.Και αυτο το εχω δοκιμασει φιλε.Εχω δοκιμασει και manual και εβαλα ip 198.168.0.2 με προεπιλεγμενη πυλη την ip 198.168.0.1 και dns το ιδιο...τιποτα.Τα εχω δοκιμασει πιστευω ολα.Τι να πω ... την γκαντεμια μου....

Δημοσ.

Τιποτα.Δοκιμασα και το winsockfix.Αφηστε το παιδια αρκετα σας κουρασα.Θα παω να παρω αυριο ενα ρουτερ.Εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο?Εχω PSTN ADSL συνδεση αν παιζει ρολο αυτο.

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα κούρασης για αυτο ειναι τα forum...:D

Εγω πάντως έχω το SpeedTouch 536 V6 και δεν ειμαι καθόλου ευχαριστημένος.

The choise is yours....

Δημοσ.

Εχεις κανει bridge τα connections?

Στο σταθερο, control panel - network connections διαλεγεις αυτο του Modem και αυτο του τοπικου δικτυου μαζι (με ctrl) και δεξι κλικ bridge connections

Λογικα θα το λεει στους οδηγους που διαβασες αλλα ας το επιβεβαιωσουμε.

Αν το εχεις κανει και αυτο, και αν ο φορητος μπορει να κανει ping 192.168.0.1 απο το cmd τοτε θα πρεπει να βλεπεις ιντερνετ. Και για να το επιβεβαιωσεις θα πρεπει να μπορεις να κανεις Ping και την IP του μοντεμ απο το φορητο σου.

An oxi, τοτε δοκιμασε οπως ειπαν να βγαλεις τα firewall για λιγο.

Δημοσ.

Παιδια τελικα πηρα ρουτερ.Το LEVEL ONE FBR-1461A.

Η εγκατασταση ηταν πανευκολη (ουτε 10 λεπτα μου πηρε) και πλεον μπαινουν και οι δυο υπολογιστες στο ιντερνετ.

Το μονο προβληματακι που αντιμετοπιζω τωρα ειναι οτι θελω να μοιραζονται και μεταξει τους αρχεια.Εβαλα στις ιδιοτητες των PC's το ιδιο ονομα δυκτιου (ομαδα εργασιας).Απτον σταθερο μπορω να μπω στον κοινοχρηστο φακελο του Λαπτοπ αλλα το αντιθετο δεν γινετε.Οταν διπλοκλικαρω απο το λαπτοπ τον κοινοχρηστο φακελο του σταθερου κολαει το λαπτοπ.Αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει please:(.

Δημοσ.

e klasikes lalakies twn xp...anathema kai an ginotan estw kai me ti prwti swsta....solous to idio...xilia dio borei na ftene...katarxas ftiakse ena neo account kai sta duo pc me to idio name kai password kai apenergopoihse to simple file sharing...sta permissions dwse full kai an sou zhtaei kwdiko tote tha einai ok....vazeis user k pass tous neous logariasmous pou eftiakses.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...