Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια! Έφτιαξα δίκτυο αλλά το δευτερεύων PC δεν συνδέεται στο ίντερνετ!!!

qwaser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτιαξα δίκτυο ανάμεσα σε σταθερό υπολογιστή και laptop. Ενώ μπορώ να ανταλλάξω κανονικά αρχεία, δεν μπορεί το laptop να συνδεθεί στο ίντερνετ. Ακολούθησα επακριβώς τις οδηγίες που υπάρχουν στο υπόμνημα αλλά δεν γίνεται τίποτα το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Άν μπορεί να βοηθήσει κάποιος!!!!:(

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα!

Εννοώ αυτό το υπόμνημα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=80821

Και αυτά που λες τα έκανα,αλλά το laptop δεν ανοίγει σελίδες στο ίντερνετ. Τι μπορώ να κάνω αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.Τα δυο PC's επικοινωνούν κανονικα (ανταλλασουν αρχεια κτλ) αλλα το λαπτοπ δεν μπαινει στο ιντερνετ. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω antivirus και firewalls αλλά πάλι τα ίδια.

Δημοσ.

Φιλε PEAVY γραφει ''προεπιλεγμένος διακομιστής: dns1.otenet.gr

adress: 195.170.0.1'' στο κύριο PC

και '' request timed out.... προεπιλεγμένος διακομιστής: unknown και adress:192.168.0.1'' στο laptop.

Τι σημαινουν αυτα?

Δημοσ.

Πηγαινε στο Start\Run τρεξε cmd και μετα στο παραθυρο που θα ανοιξει τρεξε ipconfig και πες μας τι σου γραφει.

Δημοσ.

Στο παραθυρο που βγηκε μετα το cmd πατησα ipconfig και γραφει

'το ipconfig δεν αναγνωριζεται ως εσωτερικη ή εξωτερικη εντολη,εκτελεσιμο προγραμμα ή αρχειο δεσμης ενεργειων.' και απο κατω παλι

C:\documents and settings\tasos>

Δημοσ.

Ναι XP έχω και έγραψα αυτά ακριβώς που μου είπες στο παράθυρο που βγαίνει μετά το cmd.

Στο παράθυρο γράφει: C:\ documents and settings\Tasos>

Πληκτρολογώ ipconfig και enter και μου βγάζει αυτά που είπα παραπάνω.

Όταν πληκτρολογώ το ipconfig κατευθείαν στην εκτέλεση μου βγάζει ένα μαύρο παράθυρο και δεν προλαβαίνω να δω τι γράφει.

Δημοσ.

Η δεν δουλευει το Path σωστα, οποτε δεν βλεπει το ipconfig.exe η το ipconfig.exe λειπει απο το συστημα του. Ta XP home εχουν ipcofig ετσι δεν ειναι?

qwaser δοκιμασε απο το cmd να πας στο c:\windows\system32 (υποθετω εκει εχεις εγκαταστησει τα win) και τρεξε απο κει ipconfig

διαδοχικα στο cmd:

c:

cd c:\windows\system32

ipconfig /all

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...