blackstar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Λοιπόν πριν μερικές μέρες αποφάσισα να αγοράσω μια καινούργια vga (Sparkle 8600GT), για να μπορέσω να παίξω κανένα game και να μην χρειάζεται να έχω την onboard να μου τρώει μνήμη. Όλα καλά, αλλά μου κάνει ένα τρελό πράγμα σε μερικά divx, δεν θέλει να αποδώσει σωστά τα χρώματα, και το λέω ξανά, μόνο σε μερικά. Υπόψη δεν έχω lcd η tft οθόνη και την έχω σύνδεση με τον μετατροπέα dvi@15sub που έδινε η εταιρία, και έχω είδη δοκιμάσει xvid/divx codecʼs και άλλους video players, και όλοι έχουν ακριβός την ίδια συμπεριφορά, drivers έχω τους 162,18.
blackstar Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δυο εικόνες, η μια είναι από το κινητό, και η άλλοι από το KMplayer. proti apo to kmplayer deyteri apo to kinito mou poy dixnei ayto poy fenetai sthn o8oni moy
zavlakas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δοκιμασες διαφορετικους drivers στην καρτα γραφικων? Ποιον decoder χρησιμοποιεις? Εχεις δοκιμασει με αλλον media player?
blackstar Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Diaforetikoys drivers, oxi, 8a psa3o shmera na katebaso kapoios aloys apo thn nvidia. Decoders exw toys XviD-1.1.2-01022007.exe kai divx6.5, exeis na protineis kapoion allo? Nai dokimasa allo player vlc (idio apotelesma me to kmplayer), ka8os kai ton divx player, o media player ths ms apla krasari.
blackstar Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Na pros8eso oti shmera dokimasa na pe3o to idio divx me ton power dvd kai ola pezan mia xara, giath mou fenete periergo ayto? dld ti parapano exei to powerdvd6 apo ton vlc h kapoion allo video player?
zavlakas Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Χρησιμοποιει διαφορετικο decoder... ...της Cyberlink... Δοκιμασε με τον Media Player Classic
blackstar Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 ok, pao na to katebaso, kai na kano thn dokimi.
blackstar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 O media player classic pezi sosta, isos na ri3o kai mia matia ston bsplayer. Thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.