DIMITRISG Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 sudo konqueror δε τρεχει , μου ζηταει password και μετα λεει try aqain αλλα αν βαλω su και μετα konqueror ανοιγει ο konqueror με root δικαιωματα οποτε θα μπορω να κανω δουλεια μου ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 ξερει κανεις αν μπορω να εχω συντομευση για να ανοιγει το μενου Κ ; πχ αν μπορω να βαλω το κουμπι των windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aspirin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτές κ άλλες πολλές συντομεύσεις θα τις βρείς αν κάνεις δεξί κλικ πάνω στην μπάρα και μετά add aplet (κάπως έτσι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 δεν θελω να βρω τα μενου αλλα τις συντομευσεις απο το πληκτρολογιο τελικα το βρηκα μεσα στις συντομευσεις πληκτρολογιου και ειχε F13 !! θελω να βαλω το κουμπι Windows+ αλλα δεν μπαινει μονο του θελει και δευτερο πληκτρο οποτε εβαλα Windows+W Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 ξερει κανεις αν μπορω να κανω hybernation και να μην χρειαζεται να κανω κανονικό shutdown ? αν και to shut down kai to boot γινονται γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.