Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα σε Κλάμπ μέ Βίντοκλιπ...

AFANIS_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο καιρό άφησα τα μπαράκια και τις χαλαρές φάσεις και είπα να πάω σε ένα κλαμπάκι....

εκεί λοιπόν ο DJ έκανε πρόγραμμα μέσα απο βίντεοκλίπ (τα περισσότερα κατεβασμένα προφανώς απο μουσικά κανάλια)...και έκανε όλες τις αλλαγές και τις "μίξεις" με τα βίντεοκλίπ μέσα απο ένα πρόγραμμα στον υπολόγιστή και μέσω προτζέκτορα προβάλλονταν τα μιξαρισμένα βίντεο...

απορίες....

Α) πόσο νόμιμο είναι αυτό ...καθώς στα βίντεοκλίπ υπήρχαν τα σήματα των μουσικών καναλιών??? αλλά και πόσο πρακτικό??(δηλαδή μπορεί κάποιος να επεξεργαστεί τον ήχο τπυ βίντεο όσο αυτό παίζει??)

Β)γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τις ελάχιστες απαιτήσεις για να τρέξει????

εδιτ: στον τίτλο το "βίντοκλίπ" είναι τυπογραφικό "σφάλμα"....

Δημοσ.

Παρανομοτατο ειναι αυτο.Οπως και τα cd που εχει ο dj πρεπει να ειναι γνησια και με ειδικη αδεια.

Προφανως loops με το βιντεο δεν θα μπορεις να κανεις

Δημοσ.

Μήπως το εν λόγο κλαμπ είναι στην Θεσσαλονίκη? Πήγα και εγώ μια φορά σε ένα κλαμπ που στα άσχετα πετούσε το videoclip απο τα τραγούδια που ακούγαμε.

Δημοσ.

όχι όχι....δεν είναι Θεσ/νίκη...Θεσσαλία πλευρά παίζει...

μιλάμε για κανονικό πρόγραμμα όλη την νύχτα σχεδόν...ξαναπήγα χθές και είδα πως έκανε και λούπες αλλα μην νομίζεις τίποτα τρομερό...

την επόμενη φορά αν ξεναπάω θα τραβήξω βιντεάκι με το κινητό να δείτε...

Δημοσ.

κατα 99% το εκανε με το κορυφαιο προγραμμα VirtualDJ που υποστηριζει τη λειτουργια αυτη!

δηλαδη να παιζει vinteoclip και ταυτοχρονα να κανει μιξεις, loop, scratch και οτι αλλο θες!

κατα 1% να το εκανε με το Numark Cue που ειναι το ιδιο το virtualdj απλος εχει αλλο skin!

το VirtualDJ ειναι για ακομα μια φορα μπροστα απ'ολους!

πληροφοριες http://www.virtualdj.com

Δημοσ.

Sorry φίλε.. αλλά με το στυλ που μιλάς είναι σα να

προμοτάρεις το VirtualDj...

Είμαι σίγουρος ότι δεν ήθελες να το κάνεις...

Και για αυτό στο επισυμένω ;) :)!

Δημοσ.

κοιτα εχεις δικιο αλλα αυτο κανω!

ο λογος που το κανω ομως δεν ειναι για να κερδισω εγω κατι, απλος το virtualdj αν διαβασεις παλιοτερα ποστ, ολοι το βριζουν!

εγω ειμαι ο μονος εδω και τοσα χρονια που οταν αναφερεται αυτο, το υποστηριζω!

αλλοι μιλανε για traktor κτλ... και το vdj το λενε λατερνα, οτι οποιος παιζει με αυτο ειναι ασχετος κτλ...

με νιωθεις?

Δημοσ.

οτι αυτός έπαιζε με vdj... κατέβασα το "ντέμο" του και έκανα δοκιμές με τα βίντεοκλίπ ...και οι αλλαγές προβάλονται όπως ακριβώς τα έβλεπα και στο μαγαζί...τα ίδια εφε δηλαδή..

Δημοσ.

αρα τι λέμε?

ποιο ειναι το κορυφαιο πρόγραμμα για live mix μεσω pc??

box.gif

VirtualDJ!!!

(ετσι οπως παω θα ζητησω ποσοστα απο την εταιρια... loool)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...