Captain_Darling Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 george_o/c Σε ευχαριστώ για τις λεπτομερείς απαντήσεις σου! Για επεξεργαστή θα πάω σε quad core Σχετικά με τις μνήμες, επειδή το PC μου είναι αρκετά παλιό, το oc που του έχω κάνει επηρεάζει και τις μνήμες! Δλδ όταν ανεβάζω τον επεξεργαστή ανεβαίνουν και οι μνήμες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανέβει και πολύ. Με αυτή την λογική ρώτησα για το αν με παίρνει για oc με τις μνήμες που ανέφερα παραπάνω. Εσύ αναφέρθηκες στο oc των μνημών? :oops: Εμένα με ενδιαφέρει το oc αρκετά (για επεξεργαστή μιλάω) Δεν ξέρω όμως αν πλέον οι μνήμες που θα φοράει το μηχάνημα που πρόκειτε να πάρω μπορεί να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα για το ανέβασα του επεξεργαστή! Μπορεί να ισχύει αυτό? Όσον αφορά το SLI ισχύει (από ότι διάβασα) ότι όλες οι μητρικές με το 680i υποστηρίζουν τις 2 PCI σε 16x διαμόρφωση?? Αυτή η Motherbord P5N32-E SLI είναι καλή επιλογή έτσι? (με την προϋπόθεση ότι ειναι full 16χ sli) Μήπως να περιμένω καλύτερα την Gigabyte ga-x38-dq6 η οποία στις μία απο τις εκδόσεις της θα υποστηρίζει και ddr2? Και μια τελευταία ερώτηση, Οι G0 πότε κυκοφορούν Ελλάδα? Ο q6600 G0 δεν υπάρχει πουθενά? (όσο για τον q6700 αυτός πρέπει να είναι πολύ ακριβώς έτσι?) Φιλικά!
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Aυτό που λες ότι επηρεάζονται και οι μνήμες δεν είναι πρόβλημα των μνημών, αλλά θέμα dividers της μητρικής :wink: Γιατί λες να μην μπορώ να ανεβάσω άλλο τον northy μου ? :grin: Για τις νέες μνήμες νομίζω ότι σου έχω εξηγήσει ήδη :wink: Πολύ απλά οι Teamgroup δεν κλοκάρονται σχεδόν καθόλου, απλά έχεις το αβαντάζ του 680i chipset, και έτσι τις δουλεύεις unlinked ανεβάζοντας μόνο τον επεξεργαστή :wink: Αν ψήνεσαι για κλόκια παίρνεις 800άρες (από αυτές που σου ανέφερα) και παίζοντας με dividers, τις ανεβάζεις στα 1000+ MHz :wink: Το νέο revision των C2D/C2Q (aka G0) έχει ήδη καταφθάσει με τους Ε6550/6750/6850 και QX6850 :wink: Για την μητρική δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη (σου είπα το λόγο σε προηγούμενό μου post :wink:)
Captain_Darling Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Πήγα στο Πλαίσιο στην Στουρνάρη αλλά δεν έχουν φέρει ακόμα G0 επειδή έχουν ακόμα στοκ από τους προηγούμενους...σε κάνα μήνα μου είπε ο υπάλληλος.... Επίσης δεν είχε το κιτ των 2GB με τις 800άρες Super Talent (ειχε τελειώσει) Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιo μοντέλο 800άρι, ή παραπάνω, με δυνατότητα oc, όπως αυτές που μου πρότεινε ο george_o/c με D9GMH chip ή κάτι παρεμφερές μέχρι 200 ευρώ όμως. (george_o/c πρότεινε μου κάποιες σε περίπτωση που δεν βρώ super talent) Ευχαριστώ!!!! ΥΣ Τστστστστστσ να θες να αγοράσεις PC και να μην βρίσκεις αυτό που θες!!! :mrgreen: :roll: YΣ Ποιο θεωρείτε το καλύτερο κουτί από άποψη ροής αέρα με όριο τα 100ευρώ? (χωρίς τροφοδοτικό) (Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση πχ διαφανή πλαϊνά κτλ) Επίσης να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις για ανεμιστήρες (οπωσδήποτε τουλάχιστον 2 στα πλάγια) και φυσικά να βγάζει μπροστά USB (αν και νομίζω ότι πλεον όλα τα κουτιά βγαζουν μπροστά USB, mic, etc...) Ευχαριστώ και πάλι εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
george_o/c Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Για εναλλακτικές λύσεις σε μνήμες με D9GMH chips έχω ήδη αναφερθεί σε προηγούμενό μου post :wink: Όσο για τον επεξεργαστή, ξέρεις μπορείς να κάνεις και παραγγελία μέσω Internet, από Πλαίσιο ή ακόμα και από το e-shop :wink: Tέλος, εφόσον οι μνήμες που σου έχω ήδη προτείνει παίζουν γύρω στα ~150ε, σου μείνουν λίγα χρήματα τα οποία και θα πάνε φυσικά στο κουτί :wink: Για κοίταξε ένα εκ των Thermaltake Armor/Eureka με τιμές ~135ε ... :wink:
Captain_Darling Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 george_o/c αυτές οι μνήμες μπορούν να ανέβουν καθόλου? Είναι καλές? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=925675&tab=specs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.