sozirarak Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Καλησπερα παιδες, χτες κολλησε το pc ενω επαιζα manager, κανω restart και δεν μου βλεπει τον δευτερο σκληρο. Παω στην διαχειρηση δισκων και βλεπω τον σκληρο αλλα μου λεει οτι θελει διαμορφωση και οτι εχει και τα 200 GΒ free space!! τον βαζω και σε αλλο pc και εκει παλι τα ιδια. καμια συμβουλη για να μην χασω οτι ειχα μεσα? ο σκληρος ειναι maxtor 200 GB PATA και εχω win xp xp2.
sozirarak Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 μολις το καταβασα και το εγκατεστησα, ξερεις περιπου να μου πεις πως δουλευει το προγραμματακι?
dll.hal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 http://www.softpedia.com/reviews/windows/GetDataBack-for-NTFS-Review-30221.shtml
Nomedor Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 To exo pathei kai ego to idio. Dokimasa 100ades programata alla to mono pou mou ekane douleia itan to active partition pou brika sto hirens boot cd. Epanefere to partition mesa se liga defterolepta. Efaga 4 meres dokimazontas alla programmata!
sozirarak Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 οκ παιδες με εσωσε το GetDataBack τα βρηκε ολα τα δεδομενα. ευχαριστω για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.