steliosnats Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 γεια σας παιδια ,, μακαρι να με βοηθησει καποιος. εχω ενα φορητο toshiba και επειδη ανοιγαν πολλα προγραμματα ειπα να βαλω ενα προγραμματακι να τα ελεγξω. εβαλα το startup inspector for windows. δυστυχως τα vista ειναι διαφορετικα απο τα xp kai καπου εκει την πατησα.... αφου αφαιρεσα οσα προγραμματα γνωριζα, και εκανα restart οποτε ανοιγει το pc .... μου βγαζει ενα μυνημα..." ανοιγμα αρχειου system32 " παρακλω επιλέξτε το προγραμμα που θελετε να ανοιξετε το αρχειο..παραδοξως στη λειτουργία του δεν εχει προβλήματα αλλα απλα εμφανιζει το εν λογω μυνημα προσπαθησα να κανω επαναφορα συστηματος αλλα ματαια... μπορει καποιος να με βοηθησει???
overclockerd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 και εγώ έχω τα Vista οπότε ίσως να σε βοηθήσω! λοιπόν...εάν το πρόγραμμα που έβαλες έχει Roll Back settings, δηλαδή να επαναφέρει τις ρυθμίσεις που είχες αρχικά!ν τοτε ΟΚ,αν δεν γίνετε τότε κάνε ενα Repair τα Windows!
steliosnats Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 pos akrivos ginetai o repair? xano arxeia i kati tetoio?
Freakster Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δεν ξερω πως φτιαχνει το συγκεκριμενο προβλημα, ομως οταν το λυσεις να θυμασαι πως δε χρειαζεσαι εξτρα προγραμμα, το windows defender κανει ακριβως αυτη τη δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.