Προς το περιεχόμενο

Resident evil 5

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το παιχνιδι ειναι κορυφαιο μονο και μονο τα boss που θα εχει θα ειναι θεικα.και εμενα μου φανηκε αρκετα δυσκολο ειδικα στο single player το επαιξα και co op εκει καπως καλυτερα αν και πιστευω μονο co op αξιζει να το παιξεις.οσο για το stand and shoot και εμενα μου την σπαει αλλα ειναι χαρακτιριστικο των Resident Evil εχει μια αλλη γλυκα:-D

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το παιχνιδι ειναι κορυφαιο μονο και μονο τα boss που θα εχει θα ειναι θεικα.και εμενα μου φανηκε αρκετα δυσκολο ειδικα στο single player το επαιξα και co op εκει καπως καλυτερα αν και πιστευω μονο co op αξιζει να το παιξεις.οσο για το stand and shoot και εμενα μου την σπαει αλλα ειναι χαρακτιριστικο των Resident Evil εχει μια αλλη γλυκα:-D

Δημοσ.

ΡΕ!!!! σαν στο resident evil 2 δεν ειναι.....τα χαλασαν τελειος τα επομενα!

εχουν καταντισει περισωτερο δρασης παρα τρομου και επιβιωσης!!!

δεν εχει κατι να σε φοβισει σαν παινιδι... και σιγα το σεναριο στην τελικη.....

θα προτιμουσα την παλλια καμερα οπου αλλαζε σε καθε οπτικη γωνια, τα ζομπυ που σερνονταν, τα λικερ, τα κλιδια, τα modiscs, και τους γριφους, και γενικα την ατμοσφερα ποιο ανατριχιαστικη.

καλο ειναι το 4 το εχω τερματισει 3 φορες, αλλα μονο και μονο γιατι ειναι R/E και γιατι παιζει ο leon.

καμια σχεσει με τα πρωιγουμενα....οχι οτι δεν μου αρεσε αλλα δεν θα μου μεινει σαν παιχνιδι οπως τα παλια

α να δουμε και το 5

τι λεει απο σεναριο?

Δημοσ.

ΡΕ!!!! σαν στο resident evil 2 δεν ειναι.....τα χαλασαν τελειος τα επομενα!

εχουν καταντισει περισωτερο δρασης παρα τρομου και επιβιωσης!!!

δεν εχει κατι να σε φοβισει σαν παινιδι... και σιγα το σεναριο στην τελικη.....

θα προτιμουσα την παλλια καμερα οπου αλλαζε σε καθε οπτικη γωνια, τα ζομπυ που σερνονταν, τα λικερ, τα κλιδια, τα modiscs, και τους γριφους, και γενικα την ατμοσφερα ποιο ανατριχιαστικη.

καλο ειναι το 4 το εχω τερματισει 3 φορες, αλλα μονο και μονο γιατι ειναι R/E και γιατι παιζει ο leon.

καμια σχεσει με τα πρωιγουμενα....οχι οτι δεν μου αρεσε αλλα δεν θα μου μεινει σαν παιχνιδι οπως τα παλια

α να δουμε και το 5

τι λεει απο σεναριο?

Δημοσ.

Αυτο που θα αξιζει ειναι το system link τουλαχιστον για 360.

Παντως απο horror action adventure που ηταν η σειρα καταντησε σε infected action shooter .

Δημοσ.

Αυτο που θα αξιζει ειναι το system link τουλαχιστον για 360.

Παντως απο horror action adventure που ηταν η σειρα καταντησε σε infected action shooter .

Δημοσ.

Κι εγώ ξενέρωσα μόλις πρωτοέπαιξα το 4,τώρα πλέον δεν μπορώ να παίξω κανένα από τα παλιά μου φαίνονται υπερβολικά αργά.Πλέον το καλύτερό μου είναι το 4 και αφού το 5 θα είναι στο ίδιο στύλ τότε για μένα είναι must buy ;)

Δημοσ.

Κι εγώ ξενέρωσα μόλις πρωτοέπαιξα το 4,τώρα πλέον δεν μπορώ να παίξω κανένα από τα παλιά μου φαίνονται υπερβολικά αργά.Πλέον το καλύτερό μου είναι το 4 και αφού το 5 θα είναι στο ίδιο στύλ τότε για μένα είναι must buy ;)

Δημοσ.
Θεωρώ το καλύτερο το πρώτο που βγήκε ;)

Εγω το Resi3..το να σε κυνηγαει Ζομπι με μπαζουκα δεν ειναι και λιγο..στο παιχνιδι αντιμετωπιζειs τον Νεμεσιs γυρω στιs 10 φορεs:mrgreen:

Δημοσ.
Εγω το Resi3..το να σε κυνηγαει Ζομπι με μπαζουκα δεν ειναι και λιγο..στο παιχνιδι αντιμετωπιζειs τον Νεμεσιs γυρω στιs 10 φορεs:mrgreen:

Πωπω φίλε τρελό χέσιμο όταν άκουγα το "S.T.A.R.S." που έλεγε και μετά πεταγόταν απο το πουθενά...ακόμα το θυμάμαι...

Το αγαπημένο μου πάντως ήταν το 4...είχα πορωθεί άγρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...