Προς το περιεχόμενο

Resident evil 5

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ απόρησα πως άντεξα να κάνει ΤΟΣΟ loading κάθε φορά που ήθελε να μπεί σε ένα καταραμένο δωμάτιο (και πόσο μάλλον να σου δείχνει και την πόρτα για "εφέ").. Τότε μας έπαιρνε ώρες για να τερματίσουμε κάποια παιχνίδια και το μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου ήταν loading...

Δέν μπόρεσα να πιστέψω ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ φόρτωνε το diablo to 1 τώρα τελευταία που το ξανάβαλα...

Και offtopic... Πόσο δεν είχε ούτε ΜΙΣΟ loading το God of war 2! Άλλο επίπεδο παιχνιδιού! End of off topic...

Άντε σηκώστε τις περσίδες απο τα γραφεία σας... να δείτε... τους διάτωντες..

• 9 μήνες μετά...
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε guys όλα καλά αλλα το να μην μπορεί να περπατάει να να πυροβολάει καταντά λίγο κουραστικό και χαζό...ειλικρινά ποιος ο λόγος...δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν.

Δημοσ.

εμενα μου αρεσε το κλασσικο resident και θα ηθελα παρομοιο gameplay και γριφους. δυστυχως ομως δεν υπαρχουν πλεον οι γριφοι και εχει αλλαξει αρκετα. οχι οτι με χαλαει απλα ειμαι λιγο κολλημενος. οσοι εχουν pc εχει βγει το kabuss 22 ενα τουρκικο game το οποιο ειναι ακριβως στο στυλακι του resident οπως το ξεραμε μεχρι τωρα. δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα απλα εχει κατι γριφακια οχι δυσκολα και μου αρεσε. δεν θα ξεχασω ποτε καποιους γριφους με τις κορνιζες ή το με το πιανο ή ποσα αλλα ακομα....

Δημοσ.
mariaTS.

η ποια στο resident 4? H ιστορια? λολ, το παιχνιδι δεν ειχε καθολου ιστορια, ηταν οτι γραμμικοτερο και επιπεδο απο πλευρας σεναριου εχω παιξει ποτε μου (εκτος απο το doom:P)

Αν και ομολογουμενος το gameplay του ειναι για καποιο απροσδιοριστο λογο εθιστικοτατο.

To Re 4 ειχε ξεχωριστη ιστορια απο τα υπολοιπα,ομολογουμενως.Δεν θα διαφωνησω στο οτι ειναι εθεστικοτατο! :-D

Δημοσ.
katarxhn pou to paiksate to paixnidi?egw to exw sto gamecube kai einai ena apo ta wraiotera paixnidia kai to senario polu kalutero apo ta prohgoumena...Akoma to susthma maxhs einai polu kalutero kai to pio apisteuto uper einai h antoxh tou sto xrono me 15-20 wres paixnidiou.To exw termatisei hdh 3 fores kai skopevw na to ksanapaiksw.Akoma teleiwsa kai ola ta bonus games me 5 asterakia!!!

Στο PC εχει σαφως καλυτερα γραφικα απ'ολες τις κονσολες.Καλα μονο 3 φορες το εχεις τερματισει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

RUMOR: Industry Rumblings Regarding Resident Evil 5

By now, you may have heard about the “Major RE5 Reveal at E3″ that Videogaming247 is reporting.

Some more information has made its way to PlayStationLifeStyle.net…

Whether or not this information is true is unknown. However we felt it is our duty to give fans a heads up on a HUGE announcement that MAY be coming @ E3.

Please take this as a rumor as thatʼs all it is at this point. No solid information on the subject yet.

From what I have been told, Microsoft is looking to pay Capcom an undisclosed amount, for timed exclusivity of Resident Evil 5. It is still not known if Capcom has accepted the offer… The information we got, was only that Microsoft has made the offer.

If this is going to be announced it will be @ E3. Similar to the GTAIV “showing of the tattoo” a couple of years ago.

If this is true, all of you petition fanatics out there better get to work.

Remember this is just a rumor, and nothing is known for sure at this time.

Personally I am hoping that this is NOT true.

Τώρα από πού ήρθε αυτό; Eλπίζω να μην είναι αλήθεια στην περίπτωση που καθυστερήσει λόγω χρημάτων η κυκλοφορία στο ps3. Από την άλλη όμως, με έβαλε σε σκέψεις κάτι που διάβασα και το βρίσκω σωστό: πως ίσως η M$ σκάει τα φράγκα ώστε να βγει η έκδοση για 360 η οποία υπολογίζεται να είναι έτοιμη πριν την έκδοση για το ps3.

Τώρα... περιμένουμε και βλέπουμε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν παιζει και ο ΕΜΙΝΕΜ τοτε θα ειναι και πολυ πρωτο! ΛΟΛ!

Λοιπον,οριστε ποια θα ειναι η νεα πρωταγωνιστρια στο πλευρο του Chris Redfield.Αποκλειστικοτητα απο τον μεγαλυτερο φαν του Resident Evil,δηλαδη εμενα.

re5partnerfq7.jpg

newgirlde1.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...