MixalisX Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Gia sas kurioi, tha thala na parw tin gnomi gias gia to poia einai h kalhterh trapeza gia na bgalw pistotikh karta gia online agores. Hrthe o kairos gia agores apo e-bay kai den exw karta. Exo akousei oti einai polu kalh h Peiraios, alitheuei? Kapoia protash?
searching Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Καλή είναι θεωρητικό Αν θες πιστωτική πρέπει να δεις την συνδρομή που θα πληρώσεις και το επιτόκιο και σου προτείνω μια bonus card που σου επιστέφει χρήματα ή κερδίζεις δώρα (προσωπικά έχω Alpha bonus και ούτε συνδρομή πληρώνω, ούτε με χρεώνουν γιατί τα λεφτά τα παίρνουν από λογαριασμό και μου επιστρέφουν λεφτά). Αν κάνεις χρεώσεις και δεν μπορείς να πληρώσεις τα πράγματα είναι επικίνδυνα και μπορείς να βρεθείς υπερχρεωμένος. Μειονέκτημα της πιστωτικής ότι αν την βάλεις σε λάθος site π.χ. πορνογραφικό τότε ετοιμάσου να βάλεις τα κλάματα γιατί αν καταφέρουν να σηκώσουν χρήματα σίγουρα θα φτάσουν στο όριο την κάρτα χρεώνοντας ένα εξωφρενικό ποσό. Ευτυχώς η τράπεζες σε προστατεύουν εν μέρη στις περισσότερες περιπτώσεις. Τέλος θα ήθελα να σου πω απόφυγε την Eurobank έχει πολλές κρυφές χρεώσεις. Μια αρκετά καλή λύση και ασφαλής είναι και η χρεωστική κάρτα δεν μπορούν να σου κλέψουν λεφτά πολλά γιατί είναι συνδεμένη με το λογαριασμό της τράπεζα, εκτός αν έχεις πολλά λεφτά στο λογαριασμό.
orin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 θα προτεινα προπληρωμενη της eurobank.δεν εχεις φοβο να σου χρεωσουν την καρτα αν δενε χεις μεσα χρηματα.ειναι πιο ασφαλής σε σχεση με μια πιστωτική καρτα που εχει ενα οριο 1200 ευρω αφού αν δεν εχεις βαλει μεσα χρηματα δε μπορείς να αγορασεις κατι.η μονη χρεωση ειναι μια προμηθεια 2-5 ευρ'ω(ανάλογα με τι ποσο την "φορτιζεις").
kkostas77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Προτείνω prepaid της Κύπρου. Ασφαλέστατη, δοκιμασμένη και με απειροελάχιστο κόστος γεμισματος..(1 ευρω ειναι νομίζω το γέμισα)
shodan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Προτείνω prepaid της Κύπρου.Ασφαλέστατη, δοκιμασμένη και με απειροελάχιστο κόστος γεμισματος..(1 ευρω ειναι νομίζω το γέμισα) +1 και από εμένα για την Κύπρου, με 5? έχεις άμεσα προπληρωμένη κάρτα μέσα σε 5 λεπτάκια.
2arkoudi Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Kai i Trapeza Attikis exei propliromeni karta Prosopika i kaliteri einai i Aspis Visa (pistotiki) me epistrofi 5% se metrita oti sinalagi kai na kaneis! http://www.aspisbank.gr/article/greek/16/82/index.htm **(oxi san tis alles Alpha , Eurobank pou se ypoxreonoun na agoraseis apo sygekrimena katastimata)
shamanpk Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Kai i Trapeza Attikis exei propliromeni karta tous theorw apateones dioti 1)gia na vgaleis karta prepei na tous plhrwseis 2)gia na valeis giouria pali sou kratane (analogos to poso pou tha valeis)3)meta apo ena xrono ligei kai ante ksana mana apo thn arxh.kai ama pareis ta xrhmata sou apidh elhkse h karta pali sou kratane pososto, ELEOS. prwsopika den pernaw oute apeksw giati mpwrei na mou krathsoun kana posostaki.
Dr.Strangelove Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 tous theorw apateones dioti 1)gia na vgaleis karta prepei na tous plhrwseis Υπάρχει κανείς που δίνει προπληρωμένη κάρτα χωρίς να πληρώσεις; :???:
Melissa_virus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Βγάλε χρεωστική κάρτα και όχι πιστωτική σε κάποια τράπεζα. Στην alpha bank έχω εγώ. Και αγορές κάνω από εξωτερικό. Και μέσω paypal. Παντού δουλεύει. Από προσωπική εμπειρία ούτε εγώ θα πρότεινα την Τράπεζα Αττικής. Θα την χαρακτήριζα σαν τραπεζίτσα και όχι τράπεζα. Και με πολλά προβλήματα μάλιστα. Κατά καιρούς έχω ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια – γεγονότα.
forgotten Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 λοιπον εγω εχω ιντερνετ βιζα απο τραπεζα κυπρου με direct banking βαζεισ λεφτα οποτε θελεις να αγορασεις κατι μεχρι τωρα εχω κανει αγορες χωρις προβλημα
shamanpk Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Υπάρχει κανείς που δίνει προπληρωμένη κάρτα χωρίς να πληρώσεις; :???: anoighs enan logariasmo se mia trapeza sou dinei thn kartoula sou (visa) kai apo ekei kai ystera opote gousterneis vazeis lefta kai kaneis agores xwris na sou kratane tipota.
yannis27gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 anoighs enan logariasmo se mia trapeza sou dinei thn kartoula sou (visa) kai apo ekei kai ystera opote gousterneis vazeis lefta kai kaneis agores xwris na sou kratane tipota. Πρέπει να θέσεις ελάχιστο πιστωτικό όριο. Ακόμα και 50 ευρώ να θέσεις (νομίζω αυτό είναι το ελάχιστο) κινδυνεύεις αν κάποιος σου κλέψει τα στοιχεία να τραβάει ένα πενηντάρι κάθε μέρα μέχρι να το πάρεις χαμπάρι. Ενώ με την προπληρωμένη της Κύπρου δίνεις 5 ευρώ για να τη βγάλεις και 1 ευρώ κάθε φορά που τη γεμίζεις. Το θεωρώ αμελητέο ποσό να προσθέτω στην αγορά μου 1 ευρώ επιπλέον έξοδα και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Το ποσό των 5 ευρώ επίσης είναι αμελητέο αφού και 10 αγορές να κάνεις, είναι σα να πρόσθεσες άλλο 0,5 ευρώ έξοδα.
dancer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 tous theorw apateones dioti 1)gia na vgaleis karta prepei na tous plhrwseis 2)gia na valeis giouria pali sou kratane (analogos to poso pou tha valeis)3)meta apo ena xrono ligei kai ante ksana mana apo thn arxh.kai ama pareis ta xrhmata sou apidh elhkse h karta pali sou kratane pososto, ELEOS.prwsopika den pernaw oute apeksw giati mpwrei na mou krathsoun kana posostaki. Ω πα ρε φιλε που ειναι απατεωνες.5 χρονια διαρκει η καρτα.Απλως μεχρι περσυ διαρκουσαν 1 χρονο.Τωρα διαρκει 5 χρονια και φροντιζεις να μην αφησεις ποσο μεσα σιγα το πραγμα.Εκτος απο αυτο μεσα σε 20λεπτακια την εχεις στα χερια σου.
White Wizard Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 απεφυγε τις πιστωτικες και προτιμησε μια χρεωστικη ακομα κι αν τη χασεις η υποκλαπει το χειροτερο που μπορει να σου συμβει ειναι να χασεις τα χρηματα που εχεις βαλει οποτε αφηνεις παντα μικρο υπολοιπο και εισαι ησυχος αν χρησιμοποιεις web banking βγαλε μια χρεωστικη στην τραπεζα με την οποια συνεργαζεσαι (εγω χρησιμοποιω eurobank και alpha) αν δεν χρησιμοποιεις web banking τι διαολο περιμενεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.