Gaijin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 μετά από καιρό... πάει το PC... αυτό ήταν.. πάπαλα.. τώρα.. τρέχω και ψάχνω κλπ.. ευτυχώς άνοιξε μαγαζί καινούριο, MAC ONLINE, εδώ , Θεσσαλονίκη... και πήγα ρώτησα, τρομερή εξυπηρέτηση και δεν έχουν κ καμία σχέση με Rainbow.. τέσπα, τώρα λοιπόν... iMAC 20'' θα πάρω γιατί εκτός του ότι η 24'' είναι πανάκριβη και δεν έχω τόσα... δεν μπορώ και να περιμένω χωρίς pc 2 μήνες να πληρωθούμε κλπ... οπότε iMac 20'' ( την καινούρια φυσικά ) και θα βάλω και 1GB μνήμη παραπάνω....
telegamesvg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Aντε με το καλο και περιμενουμε εντυπωσεις μολις το παραλαβεις .... Εχουν ετοιμοπαραδοτα ? τι σου ειπαν ??
Gaijin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 xmm θα σε γελάσω με όσα που ρωτούσα ούτε θυμάμαι αλλά θα πάω αύριο μεθαύριο μετά τη δουλειά να ρωτήσω... γιατί επόμενη / μεθεπόμενη βδομαδα θέλω να είναι σπίτι μου Θέλω να ρωτήσω κάτι πραγματάκια ακόμα στους mac users 1)σημερα πήγα με ένα φιλαράκι στο media market έτσι να χαζέψουμε λίγο τα iMac πριν τα πάρουμε.. μια τελευταία γεύση και να τα σκαλίσουμε γενικά.. λοιπόν.. έφαγα λοιπόν πόόση ώρα.. για να βρω π.χ. πως κάνεις WIDGET κάτι.. ( ας πούμε το ΤΟΠ 10 στο gamespot.com ) και ΔΕΝ Το βρήκα.. δηλαδή έλεος.. πως το κάνεις? ? ? 2)Επίσης θέλαμε να δούμε κανά βίντεο.. και ανοίγει φυσικά μόνο με quicktime γιατί δεν είχαν κ κάτι άλλο εγκατεστημένο εκεί.. και θέλω να ρωτήσω γιατί το quicktime αν κανεις 2 κλικ στην οθόνη δεν γίνεται ful screen..? ή γίνεται και απλά λέω ότι ναναι επειδή απτη σελίδα που έβαλα το τρειλερ αυτή ήταν η μεγαλύτερη ανάλυση? άλλο.. 3)Στον iMAC 20'' θα μπορέσω να συνδέσω τα 5.1 Creative ηχεία που έχω? Ελπίζω ναι αν όχι πείτε μου τι άξιολόγο μπορείς να φορέσεις πάνω του για να ακούς μουσική. πείτε μας κ μας τους αρχάριους που θα βρούμε σελίδες αποκλειστικά για MAC προγράμματα κλπ χρήσιμα πραγματάκια αν είναι εύκολο... Ευχαριστώ!
dali13gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 1. Προφανώς γιατί δεν είχε Leopard και κατά συνέπεια Safari 3 που σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. 2. Γιατί δεν είναι Media Player Classic που υποθέτω πως χρησιμοποιούσες στο pc Full Screen με Μήλο+F. 3. Ναι μπορείς. Αρκεί τα ηχεία σου να έχουν optical in. Βάζεις ένα minijack σε optical out και έχεις 5.1
toxotis70 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Που βρισκεις αυτο το Minijack se optical out ? Ρωτησα σε τοπικα μαγαζια και δεν ηξεραν.
Gaijin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 ΤΗΑΝΧ dali13gr αλλά τι είναι αυτό το minijack σε optical out ?
dali13gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Αυτό! :http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcables/AD101.html?id=TXR7D5IW
telegamesvg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Aλήθεια αυτό δεν μπορεί να βρεθεί σε ελληνικά μαγαζιά ??
Gaijin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δεν εμφανίζει την σελίδα :/ και ναι, που μπορούμε να το βρούμε αυτό????
toxotis70 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μηπως ειναι αυτο ? http://www.shop21.gr//product/product.computers.asp?pfid=22086&prid=20022
Gaijin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 χμμ.. δεν ξέρω.. κάποιος να απαντήσει που ξέρει... dali13gr? 8)
dali13gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Sorry για την καθυστέρηση, Σαβ/κο γαρ Κάτι τέτοιο http://www.inter-shop.gr/commerce/catalog/product_info.php?products_id=21586
Gaijin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 κανα μαγαζί που να παίζει Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς? ...για να βρώ τέτοιο πράγμα.. το λινκ που έδωσες εν το μεταξύ έτσι που το βλέπω αυτό δεν μπορώ να κτλβω πως θα συνδεθεί... γιατί απτη μία θα πρέπει να έχει 3 τρύπες ( ή όσα είναι τέσπα τα καλώδια των 5.1 )...
dali13gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Όχι! Γι αυτό σου είπα ότι πρέπει να έχουν οπτική είσοδο τα ηχεία σου! Μαγαζί στη Θεσσαλονίκη δεν ξέρω, αλλά αν πας σε μαγαζιά με ηχεία κλπ πιστεύω θα βρεις. Αν βρεις, πες μου κι εμένα να το έχω υπόψιν μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.