Προς το περιεχόμενο

Sensible World of Soccer (ΝEA ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ)

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι είναι γεγονός..!

νέα έκδοση, αρχικά για xbox360, και (οχι επιβεβαιωμένο ακόμα) και σε pc!!!

το πιο εθιστικό ποδοσφαιράκι, (οι λίγο παλιότεροι amiga funs ξέρουν), θα κυκλοφορήσει τέλος του μήνα αρχικά για XBOX, και ο ''Μαρξ'' να βάλει το χέρι του σε PC. Kαι τα καλά δεν σταματούν εδω...

Θα παίζει online, και τα γραφικά/gameplay δεν είναι πολυπειραγμένα.. (απ'ότι φαίνεται τουλάχιστον)...

Λοιπόν, ανοίχτε το μπαούλο της γιαγιάς και ξεθάψτε το αγαπημένο amiga joystick, βρείτε και κάνα adaptor για usb, (σιγά μην υπάρχει), :P και μετράτε μέρες! :twisted:

Υ.Γ ααα, να και trailer...

http://www.xbox.com/en-GB/livearcade/sensibleworldofsoccer/

oυφ, συγκινήθηκα!!!

Δημοσ.

στα σχόλια του youtube γκρινιάζουν επειδή θα βγει για vista, και όχι για xp... :P

τώρα θα μου πεις το youtube είναι λίγο ράδιο-αρβύλα, αλλά εγώ είμαι αισιόδοξος... :)

Δημοσ.

συνηθως τα ports στο arcade εχουν επιλογη στο menu για "original" και "enhanced" versions.

οποτε στη χειροτερη γυρνας στο original και καθαριζεις.

ενα αλλο τρομερο game της αντιστοιχης εποχης και με σχετικα κοντινο gameplay, το speedball 2 των τρομερων bitmap brothers,

σκαει επισης μυτη τις επομενες βδομαδες στο xbox live arcade.

οσο για τα pc, πιστευω πως λογικα σιγα-σιγα ολο το περιεχομενο του live arcade θα περασει στην αντιστοιχη υπηρεσια για windows.

το προβλημα που εχω εντοπισει εγω με διαφορα old school classics, ειναι οχι οτι δεν ειναι η μεταφορα καλη στο 360 (αντιθετα συνηθως ειναι πολυ καλη),

αλλα οτι ενα game που ηταν το απολυτως απιστευτο και η κορυφη του gameplay για μενα πριν 15 χρονια,

σημερα δεν μπορει να ειναι κατι παραπανω απο ενα χαπι νοσταλγιας των 10-15 λεπτων..

Δημοσ.
το προβλημα που εχω εντοπισει εγω με διαφορα old school classics, ειναι οχι οτι δεν ειναι η μεταφορα καλη στο 360 (αντιθετα συνηθως ειναι πολυ καλη),

αλλα οτι ενα game που ηταν το απολυτως απιστευτο και η κορυφη του gameplay για μενα πριν 15 χρονια,

σημερα δεν μπορει να ειναι κατι παραπανω απο ενα χαπι νοσταλγιας των 10-15 λεπτων..

So true...

Αν και ούτως η άλλως τα παιχνίδια τότε είχαν αυτή τη διάρκεια... Αν εξαιρέσεις κάποια Platform τα οποία έπρεπε να παίζεις με τις ώρες.. Ποδοσφαιράκια κτλ πάντα ήταν time wasters.. Στην τελική πόση ώρα μπορείς να παίζεις μόνος σου Pro σήμερα; Απο την άλλη ίσως και να είχε ενδιαφέρον ένα τουρνουά με φίλους στο sensible soccer...

oti kai na ginei, kai san palioteros katoxos amiga, kai exontas liosei ola ta sensible paliotera, pistevo oti pali mia de tha pianei mprosta sto pro evolution.

Πολύ καλή η σύγκριση! Congrats!

Επίσης το Street fighter είναι για τα ανάθεμα μπροστά στο Tekken 5.. E?

Emotional value το λένε κάποιοι... :}

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...