Conflict Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος πού μπορώ να βρω στην Αττική λάμα χαλκού >= 5mm πάχος για να πειραματιστώ στην κατασκευή του παραπάνω w/b? Mονο στη Θεσσαλονίκη βρίσκω!! Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 αν έχεις αμάξι κανε μια βόλτα στα εργοστάσια παράλληλα τις εθνικής στο ύψος τις εξόδου για ολυμπιακό χωριο και δες αλλιώς αν παραγγείλεις σε κάποιο σιδερα σίγουρα θα σου φέρει απλά κοίτα να έινια 100% καθαρός Cu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conflict Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoriLLakoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μαρούσι http://www.viohalco.gr/epikoinonia.html Αλλιώς σε ότι διάσταση θές πάς στο λιμάνι του Πειραιά και ζητάς να μάθεις που είναι ο Ρέντας(εγώ απο εκέι πάιρνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα Conflict. Τελικά βρήκες τίποτα?? Ενδιαφέρομαι να μάθω τιμές για "τούβλο" καθαρού χαλκού. Σκεφτόμουν να το διαμορφόσω ανάλογα με τα κέφια μου κ να το τοποθετήσω στον επεξεργαστή ως ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conflict Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα Conflict. Τελικά βρήκες τίποτα?? Ενδιαφέρομαι να μάθω τιμές για "τούβλο" καθαρού χαλκού. Σκεφτόμουν να το διαμορφόσω ανάλογα με τα κέφια μου κ να το τοποθετήσω στον επεξεργαστή ως ψύκτρα. δυστυχώς έφυγα για διακοπές και δε κοίταξα κ πολύ.. Για Πειραιά μου το 'χαν πει κ σε κατάστημα, αλλά δεν ήξεραν το όνομα.. Υπερθεματίζοντας, επιστράτευσα τα υπάρχοντα μέσα (ψυκτρα PII !!!) και ψυγείο ιδιοκατασκευή... πολύ γέλιο, άμα το βάλω κ πάνω θα ποστάρω φωτός.. Πάντως χονδρική ο χαλκός είναι γύρω στα 8000 ευρώ/τόνο απ' ότι είδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalexoulhs Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 File conflict ston peiraia sthn Papastratou apenanti apo ta sxolia kai to ergostasio tou papastratou (tsigara) uparxei ena katasthma pou exei xalko klp. Emena palia mou eixan ftiaksei kai kopsimo mesa sto xalko (kanalia opws ta hthela). Kalh epituxia!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.