Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση...στον καιρό της βέβαια!

overclockerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν γεία σας! θα ήθελα να ρωτήσω τι αναβάθμηση μπορώ να κάνω μέχρι τα χριστούγεννα ώστε να παίζω παιχνίδια τύπου Crysis....αξιοπρεπώς!:grin:

Δημοσ.

1)Αλλο ενα gb ram

2)Kαρτα γραφικων(μαλλον για 7900gs μιας και ο vatos εχει το ιδιο τροφοδοτικο,τα παντα τσιτωμενα και την σηκωνει χωρις κολληματα.

3)Και ενα o/c που λογικα αφου εχεις πολλαπλασιαστη 10 στην asrock θα τον φτασεις λογικα ~+2900 τον 4400.

Οποτε εχεις συνολο 120(7900gs)+40(gb ram) =160ευρω

Δημοσ.
1)Αλλο ενα gb ram

2)Kαρτα γραφικων(μαλλον για 7900gs μιας και ο vatos εχει το ιδιο τροφοδοτικο,τα παντα τσιτωμενα και την σηκωνει χωρις κολληματα.

3)Και ενα o/c που λογικα αφου εχεις πολλαπλασιαστη 10 στην asrock θα τον φτασεις λογικα ~+2900 τον 4400.

Οποτε εχεις συνολο 120(7900gs)+40(gb ram) =160ευρω

δες την υπογραφή μου καλύτερα όμως :D Running on dual psu το enermax μονο του δεν αντέχει καθόλου oc το δεύτερο ένα 230W το έχω μονο για την vga και έτσι το enermax τα υπόλοιπα τα σηκώνει μια χαρά ;)

Κοιτα ποιος μιλαει...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

έχεις κάποιο δίκιο :P αλλα πάλι δεν έχω φράγκα οποτε βολεύτηκα με τα 2 PSU :mrgreen:

Καλη σκέψη....αλλα μήπως θα έπρεπε να βάλω κάρτα DX 10? τώρα για την μνήμη...ναι συμφωνώ!

κάρτα Dx10 εγώ δεν θα έβαζα ακόμα με κανένα θεό εκτος αν ήταν 8800 από την πιο μικρή και πάνω

Δημοσ.
+1giga ram,overclocking τον επεξεργαστή και αν θες να έχεις και directx 10 καλύτερα περίμενε τις 9800.Και σίγουρα θα χρειαστείς τροφοδοτικό.

E τώρα, 4400 και 9800 δεν πάνε μαζί ... Ακόμα και 3GHz να τον πας, πάλι θα είναι bottlenecked η κάρτα ... :wink: Να φανταστείς, του GeorgeMan ο 6420 στα 3GHz και πάλι η 8800GTX δεν έδειχνε τα δόντια της ... :wink:

Δημοσ.
E τώρα, 4400 και 9800 δεν πάνε μαζί ... Ακόμα και 3GHz να τον πας, πάλι θα είναι bottlenecked η κάρτα ... :wink: Να φανταστείς, του GeorgeMan ο 6420 στα 3GHz και πάλι η 8800GTX δεν έδειχνε τα δόντια της ... :wink:
Δηλαδή τι ταιριάζει στο σύστημα μου? μήπως μια 8800 GTS 640 ΜΒ είναι καλή επιλογή?:confused:
Δημοσ.

Ακριβώς :wink: Αν και περίμενε λίγο καιρό, να βγει το Crysis πρώτα, να πέσουν και οι τιμές λίγο ακόμα, εφόσον δεν βιάζεσαι ... :wink:

Δημοσ.
Ακριβώς :wink: Αν και περίμενε λίγο καιρό, να βγει το Crysis πρώτα, να πέσουν και οι τιμές λίγο ακόμα, εφόσον δεν βιάζεσαι ... :wink:

Σωστά!:) ομώς τροφοδοτικό?:confused:

• Super Moderators
Δημοσ.
Προσέχετε τι κάρτες θα πάρετε!

Έρχεται το DirectX 10.1.

Μέσα σε έξι μήνες περίπου θα είναι πλέον ξεπερασμένη, αφού η Microsoft ανακοίνωσε το DirectX 10.1 το οποίο ΔΕΝ θα υποστηρίζεται από τις υπάρχουσες κάρτες DX10.

me diafora to pio tragiko post tou kalokairiou... :P

mou 8ymizei fash AMAN "trexate sygxwrianoi peftei o Dow Johnnies" :P :p :P

opws exei eipw8ei kai sto allo topic dx10.1 games 8a arghsoume na doume...

Δημοσ.

Eχεις απόλυτο δίκιο ήταν λάθος να ενημερώσω.

Λες και είπα μείνετε μακριά.

Δεν μου φανηκε αστεια η παρατηρηση σου.

Στην τελικη, αν οι dx10 κάρτες δεν υποστηρίζουν το dx10.1 σε εξι μηνες ποσα παιχνιδια θα προλάβετε να δείτε;

Δημοσ.

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA, μου θύμησε εκείνα τα chain - letters , που λένε ΜΗΝ πίνετε γάλα γιατί μπορεί να είναι κακής ποιότητας, ΜΗΝ πίνετε coca-cola γιατί με αυτήν καθαρίζουν τις τουαλέτες, ΜΗΝ πηγαίνετε σε club επειδή καθαρίζουν τα ποτήρια με σφουγγαράκια που κάνουν τις λεκάνες, ΜΗΝ τρώτε φρούτα επειδή είναι γεμάτα φυτοφάρμακα και λιπάσματα, μην χρησιμοποιείτε condoms επειδή μπορεί να είναι second-handed κ.τ.λ... ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ε ρε γέλια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (@Thresh: Χαίρομαι που με το come back σου, επέστρεψαν και τα πολλά razz ... :mrgreen:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...