Προς το περιεχόμενο

Prototype

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μετοχές έχεις και παρεξήγησε ;

τι γνώμη μου λέω και θεωρώ πως μετά από τόσα χρόνια έχω την εμπειρία να καταλάβω αν και τι θα αλλάξει σε ένα (action) παιχνίδι από το πρώτο δίωρο (και πολύ σου βάζω)

Καλή φάση είμαι 29 χρονών έχω κλείσει πάνω από 12 ώρες μέχρι τώρα και δε προλαβαίνω να παρακολουθησω τις αλλαγές του σεναρίου και του gameplay, λογικά αυτό που έχεις είναι χάρισμα η μάλλον μου λείπουν ακόμα χρόνια για να έχω και εγώ αντίστοιχη εμπειρία.

Υ.Γ Όσο παίζω τόσο πιο πολύ κολλάω με το κολοπαιχνιδο.Τα σπάει το άτιμο. :P

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μακράν ποιο διασκεδαστικό από το GTAIV και για τους λάτρεις της απόλυτης καταστροφής.

Επειδή έχουμε παίξει όλα τα άλλα GTA και έχουμε αρχίσει να τα ψιλοβαριόμαστε γι'αυτό.Πάντως όλα τα λεφτά είναι να παίρνεις ανθρώπους και να τους πετάς είτε πάνω στους τοίχους (γεμίζει ο τοίχος αίματα :P ) είτε να τους πετας με όλη σου την δύναμη στην θάλασσα σαν να πετάς πετρούλες :devil::-D:-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά επειδή δοκίμασα τα πάντα...Ακόμα κ στιν χαμιλότερη ανάλυση χωρίς vsync κ ολα low κ έχω πάλι τα ίδια αποτελέσματα....Λέτε να φταίει το λειτουργικό μου????(Vista 64-bit)

Είχα κ στο παρελθόν κάποια προβλήματα με π.χ. crysis κ μόλις έβγαζα το vsync έπαιζε τέλεια παρ'όλο που ήταν 1920χ1200...Δε νομίζω να είναι πιο βαρύ απο crysis....

Καμιά αλλη ιδέα τι μπορεί να φταίει????

Όσο για τα FPS είναι 30 κ όταν κολλάει (σχεδόν συννέχεια) πάει στα 5-7-10...ΤΙ μπορεί να είναι ρε παιδιά???

Αν είναι η κάρτα να την πάω πίσω..

Επεξ/σία από magasbambacha
Δημοσ.

Όλα τα λεφτα μέχρι στιγμής είναι να πέφτεις από ψηλά νύχτα με charged το Groundshatter Drop και να σκας στο έδαφος σαν μετεωριτής μπροστά απο ενα Hive με 2-3 Hunters, Blackwatch,APC's και Blackhawks. Ασπίδα,Hammerfist και Thermal Vision, η συνέχεια στο μόνιτορ.

Δημοσ.

Πριν λίγες ώρες το τερμάτισα και μπορώ να πω ότι αξίζει να του ρίξει κάποιος μια ματιά.Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα σου.Ειδικά ο τρόπος που μπορείς να κινείσαι(πάνω στα κτήρια κτλ) είναι όλα τα λεφτά.

Δημοσ.
Όλα τα λεφτα μέχρι στιγμής είναι να πέφτεις από ψηλά νύχτα με charged το Groundshatter Drop και να σκας στο έδαφος σαν μετεωριτής μπροστά απο ενα Hive με 2-3 Hunters, Blackwatch,APC's και Blackhawks. Ασπίδα,Hammerfist και Thermal Vision, η συνέχεια στο μόνιτορ.

That's the spirit! ;)

Δημοσ.

να ρωτησω κατι αξιζει να το δοκιμασω? Με ολα αυτα που διαβαζω σχετικα με τις απαιτησεις εχω αρχισει και ανησυχω:shock::shock:. Το εχει δοκιμασει κανεις με windows xp sp3. Απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι το εχουν δοκιμασει μονο σε vista μαλλον γι αυτο εχει τοσο χαμηλες επιδοσεις. Θα πηγαινει καλυτερα σε xp? Μπορει να παιξει σε dual core cpu με windows xp sp3 εστω και με ολα στο low??

Δημοσ.
Κανε revert στους 182.08.Ειναι οι πιο stable απο ολους.Σβησε με Drive Sweeper απομειναρια απο παλιους drivers της καρτας γραφικων.Frames με το Fraps ή το Riva Tuner.Σκοτωσε περιττα tasks απο το manager.Εχεις usb keyboard.Αν ναι βγαλτο.

λές να παίζει ρόλο το usb keyboard που έχω και σκάει αυτα τα crashes?

Δημοσ.

Γιατί όχι. Τα προβλήματα του παιχνιδιού με κάρτες είναι κυρίως με Nvidia σειρά G2xx από όσο διαβάζω. Οι επιδόσεις δεν έχουνε να κάνουνε με τα Vista αλλά με την CPU. περισσότεροι πυρήνες, smooth gameplay και μεγαλύτερα FPS.

να ρωτησω κατι αξιζει να το δοκιμασω? Με ολα αυτα που διαβαζω σχετικα με τις απαιτησεις εχω αρχισει και ανησυχω:shock::shock:. Το εχει δοκιμασει κανεις με windows xp sp3. Απο οτι βλεπω οι περισσοτεροι το εχουν δοκιμασει μονο σε vista μαλλον γι αυτο εχει τοσο χαμηλες επιδοσεις. Θα πηγαινει καλυτερα σε xp? Μπορει να παιξει σε dual core cpu με windows xp sp3 εστω και με ολα στο low??
Δημοσ.

Όπως είπα, μια λύση για το framerate είναι να κάνετε disable τα περιττά πράγματα στο "Human Interface Device". Επίσης καλό θα είναι να δοκιμάσετε παλιούς drivers όσοι έχετε Nvidia κάρτες γραφικών.

Δημοσ.
Γιατί όχι. Τα προβλήματα του παιχνιδιού με κάρτες είναι κυρίως με Nvidia σειρά G2xx από όσο διαβάζω. Οι επιδόσεις δεν έχουνε να κάνουνε με τα Vista αλλά με την CPU. περισσότεροι πυρήνες, smooth gameplay και μεγαλύτερα FPS.

Nαι αλλα θελει dual core minimim σωστα? εχω athlon x2 4400+ 2,2 ghz θα μπορεσει να παιξει? Και πως ειναι δυνατον να εχουν προβλημα οι καρτες της σειρας G2X αφου ειναι πολυ πιο δυνατες απο την 8800 gt???

Δημοσ.

Ελάχιστες απαιτήσεις δεν γνωρίζω, αλλά αφού εκμεταλλευται πλήρως quad επεξεργαστές τότες οι διπύρηνοι είναι το standard. Το πρόβλημα δεν είναι το hardware στις Nvidia αλλά οι drivers. Μην ξεχνάς ότι το παιχνίδι είναι console port, η κατάρα του PC-Gaming, να παίζεις παιχνίδια σχεδιασμένα για DX9 και ήδη ξεπερασμένες κονσόλες. Σαν μεταφορά πάντως στο PC δεν έχει καμιά σχέση με την τραγωδία του GTAIV.

Nαι αλλα θελει dual core minimim σωστα? εχω athlon x2 4400+ 2,2 ghz θα μπορεσει να παιξει? Και πως ειναι δυνατον να εχουν προβλημα οι καρτες της σειρας G2X αφου ειναι πολυ πιο δυνατες απο την 8800 gt???

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...