Προς το περιεχόμενο

Prototype

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλοί χρήστες έχουν πρόβλημα με το παιχνίδι. Μερικοί λένε ότι δεν αξιοποιείται καλά η κάρτα γραφικών, με αποτέλεσμα να χωλαίνει. Μια από τα ίδια έχω κι εγώ. 20-40fps είτε το τρέχω σε 2048x1536 + 4xFSAA + Max Details, είτε το τρέχω σε 1024x768 + Medium Details. Κάτι πάει στραβά σίγουρα!

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός προσωπικά το έχω τσακίσει ( έχω κλείσει κάνα 8 άωρο μέχρι τώρα ) και φυσικά δε μπορεί να γίνει σύγκρισή με hulk και wolverine. Κλάσεις ανώτερο.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον nikosblade. παρ όλες κάποιες ατέλειες εδώ και εκεί είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό σαν game με καλό χειρισμό και ασταμάτητη δράση. Για όσους έχουν παράπονα για FPS, το παιχνίδι εκμεταλλεύεται όλους τους πυρήνες σε quadcore συστήματα, 60fps καρφωμένα με vsync, 1680x1050,max details και antialias σε μια 4850 και Vista 64/SP2. Όσοι απογοητεύτηκαν από το GTAIV, δεν έχουνε να χάσουν τίποτα να ρίξουν μια ματιά στο Prototype.

Δημοσ.
Πολλοί χρήστες έχουν πρόβλημα με το παιχνίδι. Μερικοί λένε ότι δεν αξιοποιείται καλά η κάρτα γραφικών, με αποτέλεσμα να χωλαίνει. Μια από τα ίδια έχω κι εγώ. 20-40fps είτε το τρέχω σε 2048x1536 + 4xFSAA + Max Details, είτε το τρέχω σε 1024x768 + Medium Details. Κάτι πάει στραβά σίγουρα!

So true και εγώ δοκίμασα τα πάντα και έβγαζα ακριβώς τα ίδια fps.......something is wrong.

Αμ τον ήχο που τον πας? Στο τέρμα το έχω με το ζόρι ακούω κάτι....

Δημοσ.

εμένα που τρώει crash στο loading screen οεο τι να πω? :P:-D

Δημοσ.

Λοιπόν, μια λύση για το framerate είναι να μπείτε στο Device Manager και στο Human Interface Devices να απενεργοποιήσετε όλα εκτός του ποντικιού και του πληκτρολογίου (για να δείτε ποια είναι θα πρέπει να απενεργοποιηθούν ώστε μετά να τα ενεργοποιήσετε ξανά. Στην περίπτωση του ποντικιού, όταν δείτε ότι δεν δουλεύει πατήστε Alt+F και μετά από το Action κάντε "Enable")

Με τα παραπάνω κέρδισα κάπου στα 10fps. Βέβαια και πάλι, είτε τρέχω με low detail, είτε με high το framerate δεν επηρεάζεται. Τουλάχιστον τρέχει καλύτερα τώρα!

Δημοσ.

Μπορεί αν είναι και θέμα driver της nvidia. Σίγουρα θα βγουν driver αυτές τις μέρες που θα βελτιώνουν την απόδοση του game.

Δημοσ.

Το βράδυ θα βάλω σε stock ταχύτητες την CPU και θα κάνω μερικές δοκιμές, γιατί μυρίζει CPU limited κατάσταση το όλο θέμα!

Δημοσ.
Το βράδυ θα βάλω σε stock ταχύτητες την CPU και θα κάνω μερικές δοκιμές, γιατί μυρίζει CPU limited κατάσταση το όλο θέμα!

Μα καλα τοσο αθλιο port ειναι?? Δεν υπαρχει αλλη εξησηση.. Θα το δοκιμασω αργοτερα να δω πως τρεχει. Εαν σερνεται θα ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ!!

Δημοσ.

Δυστυχώς η ευτυχώς, όλα τα καινούργια console games γράφονται για τις δυνατότητες των Consoles, πολλαπλοί πυρήνες. Και για την απόδειξη αυτού, ορίστε ενα screenshot απο το Coretemp με το Prototype να τρέχει για 3 λεπτά μέσα στο παιχνίδι με αρκετή δράση.

2s6v4wn.png

Δημοσ.

Σε μένα πάντως είναι smooth το παιχνίδι (δεν είδα framerates, αλλά "τσουλάει" μια χαρά). Στα 1440χ900 (έχω 19άρα) με high όλα χωρίς fsaa και ενεργοποιημένο το vsync.

Έχω ένα παλιό am2 3800 στα 2,4 και μια ταπεινή 4830 με την υποστήριξη 6gb ram, όλα αυτά σε Vista Sp2 χ64.

Στο normal, είναι πολύ εύκολο ή μου φαίνεται;

flyingcops.png

Δημοσ.

Γενικά έχω διαβάσει διάφορα review ότι το game τρέχει μια χαρά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά όσοι έχουν προβλήματα το game το έχουν σπασμένο η original?

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω μια asus gtx295 με τους 182.06 drivers.Η ανάλυση που χρησιμοποιώ είναι 1920χ1200 κ ακόμα κ χωρίς vsync και antianalising το παιχνίδι ψιλοκολλάει όταν είναι πολλοί στρατιώτες κ τέτοια.Το λειτουργικό μου είναι vista ultimate 64-bit κ το pc μου έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

i7-920

gigabyte ga-ex58-extreme

2x3GB ddr3 1600 dominator ram

Φαίνεται πολύ καλό παιχνίδι κ έχω ήδη ξενερώσει που δεν μπορώ να το παίξω το παιχνίδι full όλα(ακομα κ να απενεργοποιήσω vsync κ antianalising κ να τα βάλω στο medium graphics details πάλι τα ίδια.Δε θέλω να δοκιμάσω σε χαμηλότερη ανάλυση γιατί ακόμα δόσεις πληρώνω για το pc κ θα ξενερώσω αν δε το παίζει σε full όλα.

Βοήθεια παιδιά!!!!!

Δημοσ.

Εμενα στα 20 με 30 fps με σύστημα core2duo 8400, 4gb στα 1000mhz, και Ati 4850 στα vista Ultimate 32bit/sp1. Το παιχνίδι είναι Playable αλλά μου κάνει εντύπωση.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...